Chlapci, na fb ASR CZ/SK nám přišla zpráva o pořádání turnaje fanklubů v JEŽOVĚ dne 24.6.2023.
Dávám na vědomí, kdyby se toho chtěl někdo ujmout a zorganizovat (moraváků máme dost; já se nebudu účastnit určitě, mám urvanej křížovej vaz, tedy ani organizovat):
Dobrý den,
Jako oficiální fanklub Borussie Dortmund jsme se rozhodli uspořádat už 3. ročník fotbalového turnaje fanklubů.
Berte prosím tuto zprávu jako pozvánku pro vaši stránku.
Základní informace:
Datum: 24.6.2023
Místo: Ježov (hranice jihomoravského a zlínského kraje)
Formát: 6+1
Startovné: 4000Kč
Ubytování je možné domluvit v kempu naproti hřiště cca za 250kč na osobu.
Už máme potvrzených 11 týmů, v příloze vám posílám pár fotek pro lepší představu jak akce vypadá.
V případě otázek mě neváhejte kontaktovat. Sepsal jsem vám sem pouze to základní info, pokud byste měli zájem, rád se rozepíšu.
Děkuji za jakoukoli odpověď.
Vojtěch Kryštof
Kdybyste měli zájem, dejte vědět, napíšu mu a spojím vás.
A nezapomeňte, poslední naše účast na podobným turnaji skončila zlatkou
Daje!
Dávám na vědomí, kdyby se toho chtěl někdo ujmout a zorganizovat (moraváků máme dost; já se nebudu účastnit určitě, mám urvanej křížovej vaz, tedy ani organizovat):
Dobrý den,
Jako oficiální fanklub Borussie Dortmund jsme se rozhodli uspořádat už 3. ročník fotbalového turnaje fanklubů.
Berte prosím tuto zprávu jako pozvánku pro vaši stránku.
Základní informace:
Datum: 24.6.2023
Místo: Ježov (hranice jihomoravského a zlínského kraje)
Formát: 6+1
Startovné: 4000Kč
Ubytování je možné domluvit v kempu naproti hřiště cca za 250kč na osobu.
Už máme potvrzených 11 týmů, v příloze vám posílám pár fotek pro lepší představu jak akce vypadá.
V případě otázek mě neváhejte kontaktovat. Sepsal jsem vám sem pouze to základní info, pokud byste měli zájem, rád se rozepíšu.
Děkuji za jakoukoli odpověď.
Vojtěch Kryštof
Kdybyste měli zájem, dejte vědět, napíšu mu a spojím vás.
A nezapomeňte, poslední naše účast na podobným turnaji skončila zlatkou
Daje!