Třetí ročník turnaje Fans Cup

SUSIsr napsal:
klida napsal:
Ahoj,

chci se zeptat, jestli vše platí a mám tedy na 100% počítat s týmem AS Řím na turnaj
Fans Cup 27. listopadu. Pokud to tak je, poprosím tě to nějak do půlky října o
přesný počet lidí a hlavně kolik lidí si přeje ubytovnu a také na kolik dní. Buď z
pátku na sobotu, nebo ze soboty na neděli nebo na oba dva dny.
za me ok.

dneska sem dal 4 branky, mam lauf :lol:

si si kopal sám na bránku , ne ?

ja este nie som isty, musim sa spytat libora (alebo niekoho), ci by siel so mnou. samemu sa mi nebude chciet

Carlo napsal:
SUSIsr napsal:
klida napsal:
Ahoj,

chci se zeptat, jestli vše platí a mám tedy na 100% počítat s týmem AS Řím na turnaj
Fans Cup 27. listopadu. Pokud to tak je, poprosím tě to nějak do půlky října o
přesný počet lidí a hlavně kolik lidí si přeje ubytovnu a také na kolik dní. Buď z
pátku na sobotu, nebo ze soboty na neděli nebo na oba dva dny.
za me ok.

dneska sem dal 4 branky, mam lauf :lol:

si si kopal sám na bránku , ne ?
16:4
pule 4:3

to hrajem jak Zeman

dlouho jsem se v tomhle topicu neozval, ale tak dodávám, že na stopro se zúčastnit nebudu moc...pracovní meetingová viróza :roll:

tak libor padol, takze asi aj ja. ak by siel niekto z vychodneho slovesnka, pridam sa, ale samemu sa mi cestovat nechce.

tomas

cambi:

"Mozná bych jel, ale zalezi jak mi to výjde s casem, jeste dam asi vedet.... Jinak jak sem naskilovanej? :D rekl bych ze dobře fotbal hraju od malicka, pred rokem sem byl kapitanem v dorostu s kterym jsme hrali divizi takze pohoda...."

Rozlosování Fans-Cupu, SKUPINA A: Lazio Řím, Real Madrid, Slavia Praha, Inter Milán ; SKUPINA B: AS Řím, FC Barcelona, AC Milán, Valencia CF

hehe

by mě docela zajímalo, jak se tam dostala Slávie...

jsme šli z prvního koše, ale nevěřim, že se to losovalo.... Lazio x my, Real x Barca, Inter x AC

Ked to ale poserete , nic sa nedeje , myslite na to , že Váš najlepší hráč nehrá :)))) .

mám takovej dojem, z jistejch komentářů na fb, že některý lidi to docela hecujou :lol: co my teda, sejdeme se aspoň? :mrgreen:

Ja by som bol tiež (vy)hecovaný , hlavne keby tam bol ten debílek roberto carlos od Interu . Ak prehráte nad Láziom , ani nejazdite domov 8)