Třetí ročník turnaje Fans Cup

jinak doufám, že běháte... já (ani brácha) se už ani nehnu... fyzicky jsem v prdeli

ale jinak výborný :mrgreen: :mrgreen:

kdo jde do tý kisny? my teď hráli nějakou tu pkfl ligu, v bráně měli bezrukýho a takhle to dopadlo..

Code:
http://www.pkfl.cz/liga/2010-2011/2b/vysledky/2/1229/
8) :lol:

s tebou právě počítám, že budeš hrát toho chytrýho, ty seš dycky nejvíc chytrej 8)

sketchy napsal:
Sushi napsal:
tóóóviš... hroznej válec :mrgreen:
proti black bitches to byl zrovna tak válec co? :lol:
:lol:
dokud jsme mohli, bylo to ok... (0:0), pak oni střídali dvě pětky a nás bylo pořád jen pět :lol:
a navíc jsme hráli ve slátaný nesestavě a byl to můj první zápas za mančaft... člověk se musí sehrát, rozumíš 8) :mrgreen:

(jsem čekal, že si někdo klikne i jinam, než na ten jeden mač :grr: :mrgreen: )

koukal jsem na tabulku a viděl jsem 2 mače tak mě zajímal ten první, koukám a ono takový zemětřesení :mrgreen:

Tady u nás bylo něco podobnýho, kdy proti sobě jsme hrávali jako sídliště, ale dlouho to nevydrželo :roll:

Ahoj,

chci se zeptat, jestli vše platí a mám tedy na 100% počítat s týmem AS Řím na turnaj
Fans Cup 27. listopadu. Pokud to tak je, poprosím tě to nějak do půlky října o
přesný počet lidí a hlavně kolik lidí si přeje ubytovnu a také na kolik dní. Buď z
pátku na sobotu, nebo ze soboty na neděli nebo na oba dva dny.

klida napsal:
Ahoj,

chci se zeptat, jestli vše platí a mám tedy na 100% počítat s týmem AS Řím na turnaj
Fans Cup 27. listopadu. Pokud to tak je, poprosím tě to nějak do půlky října o
přesný počet lidí a hlavně kolik lidí si přeje ubytovnu a také na kolik dní. Buď z
pátku na sobotu, nebo ze soboty na neděli nebo na oba dva dny.
za me ok.

dneska sem dal 4 branky, mam lauf :lol: