Třetí ročník turnaje Fans Cup

Zdarec romanisti, psal mi týpek z webu real-madrid.cz jestli se nechceme zucastnit turnaje Fans Cup, byli jsme pokazdy pozvani ale ani jendou jsme nejeli. Takže davam jsem tu poznámku a domluvme se jesti bysme dali dohromady tym a popřípadě se zůčastnili, mame čas do poloviny řijna....

POZVÁNKA:
Dobrý den,

tímto bych vás chtěl pozvat na další, již třetí ročník turnaje Fans Cup. Jedná se o fotbalový turnaj fanoušků zahraničních klubů. Pořadatelem turnaje je stránka real-madrid.cz. Turnaj se může pochlubit již dvěmy povedenými ročníky.

Třetí ročník turnaje proběhne v Praze, v hale v Uhříněvsi. Uhříněves je na okraji Prahy a vede k němu výborná doprava. Jak z Prahy, tak vlakem. Turnaj začíná 27. listopadu v 10:00 prvním zápasem. V 9:30 je oficiální zahájení turnaje. Konec je přibližně kolem 16:00. Startovné je 600 kč na tým. Hraje se 5+1.

Po turnaji se půjde do rezervované restaurace, tato návštěva je samozřejmě dobrovolná. Poté můžu pro zájemce zajistit ubytovnu. Na ubytovnu půjdeme jako skupina, hned vedle ubytovny je skvělá hospoda, kde budeme mít zajištěno mnoho míst, nebo spíše celou hospodu, takže i zde může zábava pokračovat. Ubytovnu můžu zařídit i o den dřív, i zde je plno zájemců. Cena za noc je 150 kč.

Všechny důležité informace jsou na našem webu v tomto článku:
Code:
http://www.real-madrid.cz/real-madrid.cz/2010090043-fans-cup-a-el-clasico-v-praze-.html

Potvrzení účasti či neúčasti bych potřeboval do konce září. Poté už se na přesném počtu lidí a lidí na ubytovnu dohodneme. Také doladíme zaplacení poplatku. Jen upozorním, že o turnaj je poměrně zájem, proto čím dříve dáte vědět, tím lépe. Nestojíme však v zájmu kvality o skupinky pěti lidí a podobně.

Kdybyste cokoli chtěli vědět, neváhejte napsat na tento email a já vám co nejrychleji odpovím.

Díky za odpověď a přeji hezký den,
Tomáš Podvín

šel by někdo? já se den předtím vracím z Říma, takže organizace se ujímat nechci, ale kdyby se toho někdo chytnul... rád se přidám.

bylo by fajn, kdyby v ten den hrál i Řím, abychom to někde u fotbalu zhodnotili potom, na celodenní akci by mohli přijet i posily z větší dálky/zahraničí

já se vyjádřim příští týden

Ja bych sel, ale upozornuju, ze jsem letos hral jen dvakrat, moje kariera je u konce a nemam fyzicku. :pazza: Jo a nejdu do kasy.;0)

já byl hroznej dycky :mrgreen: a do kasy taky nejdu... dejte vědět jestli nás je aspoň 5, pak bych šel...

jakožto dříve zkušený "divizní" středopolař bych do kisny klidně šel :mrgreen: ale škoda že to tu čtu až teď :-(

Ten víkend zrovna jedu na seminář do Berouna a jelikož už jsem tam od srpna napsanej, tak se s tim už asi nedá nic dělat. Ale pokusim se udělat na šéfku nějaký hariki, třeba to vyjde. Mohla by to být sranda, jak to tak čtu, že tu málokdo má fyzičku, tak já jsem na stejný lodi. :mrgreen:

Zkusim omezit alkohol a cigarety a zajdu se obcas probehnout do Hvezdy. Stejne sem to uz mel v planu. Chtel bych chodit hrat i mimo ten turnaj, ale nejsou lidi.

já jsem fyzicky uplně v řiti... neběhám už ani na tramvaj... a ani na bar

ale minulej tejden jsme si byli s klukama kopnout, hrajem nějakou pkfl ligu nebo co, a kopat ještě umim...

večer se jich zeptám.. myslim že by šli pokud nebudou mít nic jinýho

pokud pude vosa tak my ani nemusíme chodit, to je hroznej robot