Trenér Ivan Jurić

Překladač!!! Kdo nechce at to nečte 😃
Je jasné už dávno že to jsou zmrdi a musí táhnout pryč jinak zničí každého trenéra

Vedoucí šaten Bryan Cristante, Gianluca Mancini a Lorenzo Pellegrini byli obviněni z nepodporování trenéra a proslýchalo se, že se Cristante před začátkem sezóny dokonce střetl s De Rossim.

Pellegrini a Cristante byli vypískáni davem na Stadio Olimpico, které už pod Juričem nebylo v každém zápase vyprodáno.

V neděli, před posledním zápasem chorvatského taktika ve vedení, fanoušci na stadionu vypískali hráče i trenéra a prostředí bylo zjevně ještě jedovatější po prohře 3:2 proti Bologni.

Juric byl vyhozen necelou hodinu po závěrečném hvizdu, ale Roma stále hledá náhradu.

„Ivan je ambiciózní trenér, který od svých hráčů vyžaduje hodně. Teď není čas hodnotit technické a taktické záležitosti, přijel ve velmi složité situaci,“ vysvětlil v neděli sportovní ředitel Říma Florent Ghisolfi.

„Friedkinova rodina a já udržujeme stejný dlouhodobý projekt, kterým je vyhrávat a dále investovat, abychom dosáhli tohoto cíle.

„Chceme poděkovat Ivanu Juričovi. Uvědomili jsme si, že to pro něj v této situaci nebylo jednoduché. Děkujeme jemu a jeho zaměstnancům za jejich tvrdou práci a přejeme jim to nejlepší v jejich budoucím úsilí."

Možná si neuvědomili, že špatná rozhodnutí vytvořila pro Juriče „velmi obtížnou“ situaci, a pokud klub nepřijme pevnou strukturu – včetně najmutí nového generálního ředitele – a jiný komunikační model, jakýkoli jiný trenér bude mít problémy. stejně jako Chorvati

Podle mě je pellegrini takovej ten tichej lidr, kultivovanej člověk, mluví inteligentně. Že teď nekope dobře je druhá věc, ale zas vocamcad pocamcad. A ta věc s cristantem jsou podle me kecy. I ddr to vyvracel tehdy.

Pellegrini a Mancini sa povyhadzove DDR mali dožadovať jeho návratu čiže ten bulvár to vie všelijako potočit to by som neriešil.
Hráčov ktorí si robia čo chcú by najlepšie upratal skutočný riaditeľ.

Vincenzo by bol hlúpy keby odišiel od reprezentácie to mi príde ako nezmysel veď reprezentácia pokiaľ to nie je nejake San Marino je predsa dream Job. Väčšinu roka len skautujes hráčov. Aj Mourinho chcel mať klauzulu že ak ho zavolá repre môže ísť a preto nakoniec namiesto Besiktasu mal zrazu vždy žltomodre srdce🤣

Last edited:
a fans by toho Manciniho z Lazia prezili?
A tu by som fans ukázal prostredník...
Stačí sa pozrieť na Conteho. Interisti ho nechceli a dal Scudetto a vrátil Inter na miesta kde je teraz.
To isté robí teraz s Neapolom. Minulý rok v sračkach menili trénerov nič nefungovalo. Conte zafungoval.
Conte je nový Capello je to presne rovnaká povaha trénera ktorá jediná fungovala aj v Ríme.

Čize pointa je že tiež ho ako trénera Juventusu diváci nechcú ale pokiaľ je niekto logicky najlepšia voľba nemôžu sa pýtať fanúšikov. To isté Mancini momentálne v takejto sračke je za mňa top voľba. Ten Terzic napríklad robil peknú robotu v Dortmunde ale to je úplne iný svet. Klub v zelených čislach fungujúci na jasnom princípe.

Pellegrini a Mancini sa povyhadzove DDR mali dožadovať jeho návratu čiže ten bulvár to vie všelijako potočit to by som neriešil.
Hráčov ktorí si robia čo chcú by najlepšie upratal skutočný riaditeľ.

Vincenzo by bol hlúpy keby odišiel od reprezentácie to mi príde ako nezmysel veď reprezentácia pokiaľ to nie je nejake San Marino je predsa dream Job. Väčšinu roka len skautujes hráčov. Aj Mourinho chcel mať klauzulu že ak ho zavolá repre môže ísť a preto nakoniec namiesto Besiktasu mal zrazu vždy žltomodre srdce🤣
On řekl, že je v Turecku spoko, ale že nabídka od nás by ho nenechala chladným, volné přeloženo. Ale popravdě nevím, jestli je to zas tak dobrej trenér. Tehdy u nás byl vlastně fajn, vzal to jako mladas, tým tehdy tahnul France, on ti stavěl na něm a dalších starších hráčích, vyhověli si a udělali jsme z hovna kuličku. Pak nevím, nakolik byl kde úspěšnej. Na euro myslím teď i docela jo, ale jinak nevím. Možná, kdyby se vrátil, tak by ten stále vesměs pozitivní dojem, co v Římě zanechal, mohl spíš pokazit než udělat velkou díru do světa.

A tu by som fans ukázal prostredník...
Stačí sa pozrieť na Conteho. Interisti ho nechceli a dal Scudetto a vrátil Inter na miesta kde je teraz.
To isté robí teraz s Neapolom. Minulý rok v sračkach menili trénerov nič nefungovalo. Conte zafungoval.
Conte je nový Capello je to presne rovnaká povaha trénera ktorá jediná fungovala aj v Ríme.

Čize pointa je že tiež ho ako trénera Juventusu diváci nechcú ale pokiaľ je niekto logicky najlepšia voľba nemôžu sa pýtať fanúšikov. To isté Mancini momentálne v takejto sračke je za mňa top voľba. Ten Terzic napríklad robil peknú robotu v Dortmunde ale to je úplne iný svet. Klub v zelených čislach fungujúci na jasnom princípe.
Conteho jsem slyšel jednou mluvit o nás a nebránil se tomu, respektive zmínil nás jako jeden z klubů, kde je jsou nejlepší fanoušci a co by chtěl někdy zažít. Ale řekl taky, že pro to musí být podmínky. A že nejsou. Člověk si může domyslet, že kadr by musel nějak vypadat, protože trénovat celika ti nepřijde. Ale lze to vzít i širším způsobem a byť si to přesně nevybavuju, mimo peněz a hráčů se mi tehdy zdálo, že ta kritika mířila i na klub samotnej, na vedení. Který aktuálně nemáme a dobrej trenér ho bud nahradí (jako mou) nebo chce (jako on, ale i jako ddr podle mě - myslím, že jeho spor a vyhazov měly počátek přesně tam). Takže pominu-li, že ho spousta lidí včetně mě nesnáší, spousta lidí včetně mě taky ví, že trenér je to bohužel dobrej. A tedy že k nám za dnešní situace nikdy nepřijde, i kdybychom chtěli. Coz já osobně pořád nechci, ať jde třeba do prdele.

On řekl, že je v Turecku spoko, ale že nabídka od nás by ho nenechala chladným, volné přeloženo. Ale popravdě nevím, jestli je to zas tak dobrej trenér. Tehdy u nás byl vlastně fajn, vzal to jako mladas, tým tehdy tahnul France, on ti stavěl na něm a dalších starších hráčích, vyhověli si a udělali jsme z hovna kuličku. Pak nevím, nakolik byl kde úspěšnej. Na euro myslím teď i docela jo, ale jinak nevím. Možná, kdyby se vrátil, tak by ten stále vesměs pozitivní dojem, co v Římě zanechal, mohl spíš pokazit než udělat velkou díru do světa.
On má nejlepší výsledky teď s Turkem, jemu ta reprezentace sedí. V Itálii si vybavuju dobrý působení jen to první ve Viole. Jinak samý průšvihy, snad nikdy se v angažmá nedostal na víc než 1,8 bodů na zápas.

tak to prý vypadá zas na claudia
zoufalý krok, jestli to tak bude
a to nemyslím zle vůči němu, vůbec ne, ale vůči vedení