Trenér - Daniele De Rossi

De Rossi má zdravotní problémy
Nejistý je start Daniele De Rossiho v utkání s Fiorentinou, záložník AS Řím si stěžoval na svalové problémy a vynechal dnešní trénink.

http://www.sport.cz/fotbal/serie-a/clanek/476522-video-italie-ma-krale-simulantu-co-predvedl-de-rossi-nema-obdoby.html#hp-sez

:roll:

Zase nemá obdobu novinári samozrejme musia preháňať. Taký Ronaldo ukázal tiež už niekoľko nezmyselných divadiel. Ale nemusel až také divadlo zahrať teraz je to po celom internete :think:

kokoti na sport.cz se zas předvedli.. Ano, reakce byla trochu přehnaná, ale rozhodně nešlo o žádný velký simulování..kolíkama to prostě dost bolí :!: :!:

Klasická novinářská mrdka, Dainelli mu tam očividně šlápl na nohu, to viděl každej, kromě novinářů, který viděli senzaci na youtube.
Dani je v koncích letos, nemá naběháno, tým mu navíc taky nepomůže. Jeho ale Mazzarri probudí.

Jediná odvaha těchto dementů z redakce tohle napsat, je pro prachy, jak jinak. Samozřejmostí je, psát "úchvatné" nadpisy, klidně i lživé, jen aby to dotáhlo čtenáře. Viděl jsem na seznamu jen nadpis, dál to ani nemá smysl číst.

AKTUALIZOVÁNO :lol:

Code:
http://www.sport.cz/fotbal/serie-a/clanek/476522-video-italie-ma-krale-simulantu-de-rossi-byl-sice-faulovan-ale-svijel-se-jako-by-prisel-o-nohu.html#hp-sez

Tak to si už děláš prdel: "ale fanoušci obou týmů ho za divadlo vypískali... Devětadvacetiletý De Rossi si cestou ze hřiště vyslechl několik nadávek..." Včera o tom byl článek i na blesku, stejnej duch, stejná ubohost.

klida napsal:
já už bych ho ani neobhajoval, jen ať si to slízne

No ved jasne ako neda sa proste povedať že nemaju načo nadavať alebo načom sa smiať. Ale tie nazvy su totalne prehnane.

tak snad se dá do kupy

semi-OT, hlavně aby se nezranil strootman, kterej tvoří polovinu naší zálohy, respektive tak 75% (vzhledem k tomu, že podle mě z něj profituje i a hlavně ddr)