Giovanni napsal:Kdyby se Dani prodal, nevěřím tomu že by prachy za něj utržený šli do posil! NIKDY!
Carlo napsal:Tak som dneska zakotvil na popologiallorosso , a tam téma o De Rossim, dokonca už aj zopár Talianov je za jeho predaj . Fakt je , že už druhú-tretiu sezónu hrá tušku a ked nehrá , vôbec sa to nepociťuje(narozdiel od takého Pizarra) . Real zaňho dával 40 mega , niekto písal , že dokonca 50 a Benzemu(to sa mi zdá ale blud) .
Prý má fyzické ,ale i rodinné problémy , ale teraz čo ? Kvôli tomu ho budeme trpieť a on bude aj tak stále hrať kvôli tomu , že je to romanista ? Za tie jeho peniaze by sa dali kúpiť kvalitný hráči , s ktorými by sa Rím dostal o level vyššie ako s De Rossim . By to mohlo prospieť aj jemu samému a ked nie , tak dopadne jak Aquilani a Real už s nami žiadny obchod nedá.
Já by som ho predal , na jeho poste sa mi páči viac Brighi , ktorý sa na hru sústredí a má to v hlavne zrovnané .
Carlo napsal:Tak som dneska zakotvil na popologiallorosso , a tam téma o De Rossim, dokonca už aj zopár Talianov je za jeho predaj . Fakt je , že už druhú-tretiu sezónu hrá tušku a ked nehrá , vôbec sa to nepociťuje(narozdiel od takého Pizarra) . Real zaňho dával 40 mega , niekto písal , že dokonca 50 a Benzemu(to sa mi zdá ale blud) .
Prý má fyzické ,ale i rodinné problémy , ale teraz čo ? Kvôli tomu ho budeme trpieť a on bude aj tak stále hrať kvôli tomu , že je to romanista ? Za tie jeho peniaze by sa dali kúpiť kvalitný hráči , s ktorými by sa Rím dostal o level vyššie ako s De Rossim . By to mohlo prospieť aj jemu samému a ked nie , tak dopadne jak Aquilani a Real už s nami žiadny obchod nedá.
Já by som ho predal , na jeho poste sa mi páči viac Brighi , ktorý sa na hru sústredí a má to v hlavne zrovnané .
Sushi napsal:Carlo napsal:Tak som dneska zakotvil na popologiallorosso , a tam téma o De Rossim, dokonca už aj zopár Talianov je za jeho predaj . Fakt je , že už druhú-tretiu sezónu hrá tušku a ked nehrá , vôbec sa to nepociťuje(narozdiel od takého Pizarra) . Real zaňho dával 40 mega , niekto písal , že dokonca 50 a Benzemu(to sa mi zdá ale blud) .
už umíš takhle italsky jo?
Carlo napsal:Sushi napsal:Carlo napsal:Tak som dneska zakotvil na popologiallorosso , a tam téma o De Rossim, dokonca už aj zopár Talianov je za jeho predaj . Fakt je , že už druhú-tretiu sezónu hrá tušku a ked nehrá , vôbec sa to nepociťuje(narozdiel od takého Pizarra) . Real zaňho dával 40 mega , niekto písal , že dokonca 50 a Benzemu(to sa mi zdá ale blud) .
už umíš takhle italsky jo?
S Google translatorom som nezastaviteľný![]()
![]()
![]()
Carlo napsal:no niečo rozumiem a niečo si prekladám , len čítam niekedy ked mam naladu .