Trenér - Daniele De Rossi

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
od tý doby je Albe mimo se zánětem středního ucha

Daniele De Rossi a jeho AS Řím má před sebou derby s Laziem, záložník přesto uvažuje spíš nad tím, že by se zápasy měly o víkendu zrušit.

Italský reprezentační záložník očekává s napětím římské derby a uvědomuje si, že případná ztráta bodů by klubu zkomplikovala útok na čtvrtou příčku v lize. Hráč AS Řím ale spíše než na zápasy myslí na zemětřesení v Abruzzo a jeho následky.

"Je to otřesné, vypadá to jako scény z nějakého filmu. Pro mě je to největší tragédie jakou pamatuji. Celé vesnice a města jsou zničeny a my se máme zabývat fotbalem? Je to přitažené za vlasy," komentuje Daniele De Rossi situaci.

Záložník giallorossi navíc podporuje myšlenku na zastavení šampionátu následující víkend. "Nezáleží to na mě, ale myslím si, že ta katastrofa je jistě pádný důvod. Nejde jen o to, že by to bylo hezké gesto. Nesmíme na ty hrůzy zapomenout, rád bych viděl, aby lidé z bohatého fotbalového prostředí pro oběti v Abruzzo něco udělali. A nejlépe, když se tím nebudou chlubit v médiích a na tiskových konferencích. AS Řím takové iniciativy vždy podpořil, doufám, že ani tentokrát nebude stát ve stínu jiných

." :Flag: :Flag: :Flag:

Grande! Jako vždy.

O tom zastavení se bavili lidi na it. fóru, hlavní dva myšlenkový proudy byly zastavit ligu nebo dát prachy za lístky (a případně další prachy) jako pomoc postiženým.

Já nevím co dělat, když se bude hrát, samozřejmě budu myslet jen na fotbal, ale radovat se v tuhle chvíli z gólu nebo nadávat na rozhodčího mi přijde ujetý. Na druhou stranu kdyby z toho káply nějaký prachy, který by ae někam poslaly, mělo by to větší smysl. Proto se asi přikláním k tomu, aby se hrálo.

Ja neviem , neverim uz niciomu , raz sem dal Mexes "Tottiho fotku z malym Aquilanim" , dva dni som to mal ako tapetu , a nakoniec sa z toho vyklubalo , ze to ani nie je on .

BTW - Odkial to mas &, Dal si do googlu young De Rossi ? :lol:

Mám to z fejsbůku, někdo to měl v albu "hráči AS", kdysi jsem tu fotku viděl i jinde...

pokud jsi věřil tomu mladýmu albemu, tak seš dost trouba :lol: no nic...

Samozrejme . KED JE TO O AS !!

Ako som uz niekde pisal , Pro Football som prestal kupovat , informacie su casto nepresne , nepravdive a strasne zavadzajuce .

Carlo napsal:
Samozrejme . KED JE TO O AS !!

Ako som uz niekde pisal , Pro Football som prestal kupovat , informacie su casto nepresne , nepravdive a strasne zavadzajuce .
PF sem nikdy nekupoval..ale ted jak jsem jel na dovču tak sem si ho koupil,abych měl něco na čtení a Dani...
ale nic moc,za 63kč...trapnej časopis.