nevěřim ani když to uvidimNa mě někde na fb vybehlo že ji prý měl vlepit facku, potom co na něj řvala. Prý proto skončil. Ale už nevím co to bylo za zdroj takže kdoví jestli je to pravda
nevěřim ani když to uvidimNa mě někde na fb vybehlo že ji prý měl vlepit facku, potom co na něj řvala. Prý proto skončil. Ale už nevím co to bylo za zdroj takže kdoví jestli je to pravda
Necham se podat…?x.com
x.com
kromě daniho je tam ještě jedna stará známost, kdo pozná?
Též úplně nevím, jeden týpek mi tam trochu připomenul lenivce, ale taky fotbalistu Jerémyho Menéze. Ale to není dvakrát pravděpodobný, co by ten tam dělal?x.com
x.com
kromě daniho je tam ještě jedna stará známost, kdo pozná?
To rozhodně. Kdokoli takovej, římskej.byl u nás za roselly
tehdy byl jeho příchod docela událost (god knows why)
myslím, že by se i dnes uplatnil - dělal přesně to, co nemáme, komunikace, vystupování za klub
Ale to stále nehovorí o tom či sa tomu klubu teraz chce full time venovať alebo to teda len zachránil ale stále sa chce sústredit na trenerstvopochází odtamtud a spíš to zachránil od zániku...
tak je to amaterskej klub... nebavíme se tu o nějakých investicích nebo plánech, spíš si myslim, že bude chtít umožnit dětem z ostie, aby měly kam chodit kopatAle to stále nehovorí o tom či sa tomu klubu teraz chce full time venovať alebo to teda len zachránil ale stále sa chce sústredit na trenerstvo
Už som čítal rozhovor že chce tomu dať organizáciu, štruktúru, hodnoty ale chce sa vrátiť k trénerstvutak je to amaterskej klub... nebavíme se tu o nějakých investicích nebo plánech, spíš si myslim, že bude chtít umožnit dětem z ostie, aby měly kam chodit kopat