Torino - Roma

Oficiální:

Pau Lopez - Mancini, Smalling, Kolarov - Bruno Peres, Diawara, Cristante, Spinazzola - Mchitarjan, Carles Pérez - Džeko

Snad Džeko gól. A snad pérez zaujme, když už chybí Pelle.

Daje!!!

Výhr=poháry (EL základni skupina) a to dneska dáme 👌💪 body bereme ikdyz hru bych si představoval jinou ale body sou

tyvole edin je takhel vykoupe v 92. minutě a oni to neuznaj pro ofsajd, co není?

edit: no fakt
to jsem zvědav na var, doufám, že jsem to viděl blbě já

tak to ukázali, měl dva chlupy na prdeli v ofsajdu
jde fakt o prd, ale mě tohle tak sere, že mě tahle tendence, kterou fotbal nabral, od něj zcela odpuzuje

Sushi napsal:
jde fakt o prd, ale mě tohle tak sere, že mě tahle tendence, kterou fotbal nabral, od něj zcela odpuzuje

Vnimam to stejne, jeste kdyz jde o tak krasnej gol. Takhle je to relativne v pohode, ale kdyby to byl viteznej gol, tak to uz je na povazenou. Stve me ta tendence za kazdou cenu strojove presne ukazovat i nejmensi odchylky od pravidel. Chapu to v NHL, kde se v ty rychlosti nektery veci postrehnout nedaj, ale ve fotbale. Mizi z toho kvuli VARu plno veci, ktery na tom fotbale miluju.

Jsem doma, právě jsem po dojezdu z kratší dovolené dokoukal sestřihy, daje jak zmrd, dvě výhry, 5. místo a přímý postup aspoň do Evropské ligy když už není Liga mistrů. 😀

Leda vyhrát letošní EL 😀 jakási forma je, posledních 7 kol 6-1-0, tož uvidíme 😀

Forza Roma

5. miesto hodnotim pozitivne v tejto "selijakej" sezone + lazio nema titul cize fajn....ale som velmi zvedavy na EL :sala:

Largo napsal:
Sushi napsal:

Vnimam to stejne, jeste kdyz jde o tak krasnej gol. Takhle je to relativne v pohode, ale kdyby to byl viteznej gol, tak to uz je na povazenou. Stve me ta tendence za kazdou cenu strojove presne ukazovat i nejmensi odchylky od pravidel. Chapu to v NHL, kde se v ty rychlosti nektery veci postrehnout nedaj, ale ve fotbale. Mizi z toho kvuli VARu plno veci, ktery na tom fotbale miluju.

hlavně podle mě tohle neni ofsajd prostě
já nevim, jak to pravidlo teď je, jestli jde o to, kde máš nohu, ruku, hlavu, zadek nebo pinďoura
letos bylo v serii A asi milion penalt a z toho asi 990 000 za ruku, mnohdy zcela nesmyslně
stejně nesmyslně se ruce kolikrát ignorujou
hráči po vápně běhaj už roky jak paňáci s rukama za zády
teď ještě začnou běhat jak zombíci s rukama dopředu, aby náhodou neměli palec v ofsajdu
hnůj

Tyvole to je paskvil. Ale to je všude, celá tahle společnost ztrácí smysl. Tohle je jen fotbal, ale podívejte se mimo něj. Tohle je ofsajd a okamura je bojovník za demokracii. For fucks sake

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Takže kdyby měl Edin o 10 cm míň, tak by to ofsajd asi nebyl nebo co :think:

Hrozná tahle móda. V rámci pravidel správně neuznanej, ale ty pravidla jsou naprosto debilní. Za chvíli budou fotbal hrát jen naprogramovaný roboti. :zed

Jo a zejtra hrajem Danko, koukej založit :mrgreen: :sala: