Dobrej match ale chce se to vic tlacit do brany Sent from my iPhone using Tapatalk
scr Příspěvků 1,764 21 Zář 2023 #21 Dobrej match ale chce se to vic tlacit do brany Sent from my iPhone using Tapatalk
IL PRINCIPINO (Richie) Příspěvků 6,402 21 Zář 2023 #22 Za mě v pohodě, co jsem tak viděl, hlavně z druhé půle. To, co jsme potřebovali, v klidu. Spokojenost. Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk
Za mě v pohodě, co jsem tak viděl, hlavně z druhé půle. To, co jsme potřebovali, v klidu. Spokojenost. Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk
HugoBoss27 Příspěvků 3,479 21 Zář 2023 #23 Bylo to v pohodě pohlídané?nebo zase nervy do 98…. K těm streamům….dobře nám tak ,že hrajeme Tiraspol a takové štace
Bylo to v pohodě pohlídané?nebo zase nervy do 98…. K těm streamům….dobře nám tak ,že hrajeme Tiraspol a takové štace
P pasta Příspěvků 2,309 21 Zář 2023 #26 Druhá půle lepší, líbil se mi Bove, Lukaku a Bryan tlak na konci neměli jen tak dále,rád bych viděl Belotaka s Lukakem v základu pod nima Dybalu
Druhá půle lepší, líbil se mi Bove, Lukaku a Bryan tlak na konci neměli jen tak dále,rád bych viděl Belotaka s Lukakem v základu pod nima Dybalu
J Jirin Příspěvků 2,399 22 Zář 2023 #27 I Kohout hraje nějak podezřele dobře. Dokonce mi balóny neuskakuji a dokáže nahrát i vystřelit.