Superliga

Je to totální píčovina !!! Fanoušci klubů by je měli hnát tohle k ničemu dobrému nebude

Zaujímalo by ma čo Perez od UEFA chce. Čítal som že povedal aby sa UEFA prestala vyhrážať a radšej s nimi rokovala. Čo také sa dá vyrokovat aby ich to presvedčilo nespraviť to. Jedine niečo také čo bude neferove voči ostatnym ale tým pádom by aj LM stratila zmysel.
Chamtivy bastardi su to

Zajímavé myšlenky z netu:
jednou jsem si v Pro Evolution soccer vytvořil ligu ve stylu týhle superligy - Barca, Real, MU, Inter, AC, Bayern... zkrátka prakticky totéž.
A jak to dopadlo? Mělo to dva efekty - 1. mě to přestalo po 2 sezónách bavit, protože se najednou ze speciálních zápasů stala naprosto všední událost a za 2. a to je zajímavější - došlo k výprodeji v klubech, které se nechytaly v té nové superlize. Prostě neměly peníze na udržení těch kádrů, takže jim začali odcházet hráči a najednou byl třeba MU několik let 13. v lize. A fanoušci jim taky klesli.
Jasně, byla to jen hra, ale vážně si někdo myslí, že bude třeba fanoušky Arsenalu bavit, jak jejich tým dostává jednu nakládačku za druhou? Když dáte dohromady 20 ambiciózních týmů, může pořád vyhrát jen jeden. Kdo bude v Madridu slavit sedmý místo, až přijde slabší sezóna?

Nemluvě o tom, že na to klubům bez skrupulí v médiích serou na hlavu, např. v Liverpoolu Klopp s kapitánem Milnerem už tvrdě vystoupili proti tomu, že by toto chtěli hrát.
Aby se to nakonec neobrátilo proti nim.
Nehráli jim tam vyčpělí žoldáci pro prachy a kvalitní hráči nehráli klasicky v národních soutěžích, LM a reprezentacích.
I kdyby za méně peněz.

Tak tie vyhrážky Kloppa to je take niečo ako keď Ovechkin reagoval nato že na Olympiáde nebudú hráči NHL tak že jemu nikto nezakáže reprezentovať Rusko že tam bude. A samozrejme že sa nič také nestalo. Ako som rád že vyjadrujú protest ale keď nato príde budú tam. Škoda že to prišlo v dobe covidu že diváci nemôžu na štadiónoch protestovať.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Aby se to nakonec neobrátilo proti nim.
Nehráli jim tam vyčpělí žoldáci pro prachy a kvalitní hráči nehráli klasicky v národních soutěžích, LM a reprezentacích.
I kdyby za méně peněz.

Přesně tohle čekám. Hromadný odchod hráčů, kdy jim tam zbyde jenom odpad a žoldáci. Ještě budou prosit o návrat do LM

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

scr

Vůbec si nedovedu predstavit jak by mohli fungovat národní ligy pokud by tam tyto týmy hráli a stále by první příčky znamenaly poháry ... Proste pokud chtějí hrat svoji soutez měli by asi zmizet z národních lig si myslím , bude to sice velké oslabení financi pro kluby kvůli právům TV a odliv sponzorů, ale časem se to uzdraví a vrátí k normálu. Pokud by se pak chtěli týmy vrátit tak do 2-3 lig

Sent from my iPhone using Tapatalk

scr

21:59 Superliga má být zrušena
Brzký konec nejspíše bude mít Evropská superliga. Podle posledních zpráv má 12 zakládajících týmů jednat o zrušení soutěže. (sport-express.ru)

scr

A teď trestat..Juve, AC a Inter 20 bohu dolu a toho zmrda z Juventusi exemplárne zbicovat na stadaku před vsema

scr

Superliga se ještě nerozjela a už začala vyřazovací část

scr

Andrea Agnelli has resigned as the president of Juventus

mě hrozně pobavilo to, jak prezident realu plakal nad tim, že fotbal umře, tyvole frajeři to šponujou uplně doprdele ke hvězdám a teď teda, JEŠTĚ VEJŠ! :mrgreen:

btw co se mě týče, tak to nechme zhroutit no, balón se bude kutálet pořád stejně. já DOUFÁM, že tenhle fotbal umře. představa, že se celej systém zhroutí, že hráči přestanou za nesmyslný prachy rotovat světem, že týmy budou muset víc stavět na VLASTNÍCH hráčích, mládeži, systému, lidech, fotbalu, že se všechno přestane točit kolem toho, aby mohly vysílat televize, se mně osobně líbí.

stejně tak pokud by se to bejvalo prosadilo (zdá se mi jasný, že to padlo, ale třeba to ještě překvapí), taky se to nezblázní - prostě by se hrálo, no. superliga by se buď chytla nebo ne, who cares. časem by se vytvořily nový elity a nový hierarchie lig a třeba by aspoň na chvíli zas mělo cenu a to koukat (i když ano, teď na to koukám míň i proto, že my jsme bídný a protože teď s tim covidem je to uspávání hadů ty zápasy, nejen protože mě nebaví to, co se s fotbalem děje).

víceméně to budu pobaveně sledovat a jakkoli to dopadne, je good

Sushi napsal:
mě hrozně pobavilo to, jak prezident realu plakal nad tim, že fotbal umře, tyvole frajeři to šponujou uplně doprdele ke hvězdám a teď teda, JEŠTĚ VEJŠ! :mrgreen:

btw co se mě týče, tak to nechme zhroutit no, balón se bude kutálet pořád stejně. já DOUFÁM, že tenhle fotbal umře. představa, že se celej systém zhroutí, že hráči přestanou za nesmyslný prachy rotovat světem, že týmy budou muset víc stavět na VLASTNÍCH hráčích, mládeži, systému, lidech, fotbalu, že se všechno přestane točit kolem toho, aby mohly vysílat televize, se mně osobně líbí.

stejně tak pokud by se to bejvalo prosadilo (zdá se mi jasný, že to padlo, ale třeba to ještě překvapí), taky se to nezblázní - prostě by se hrálo, no. superliga by se buď chytla nebo ne, who cares. časem by se vytvořily nový elity a nový hierarchie lig a třeba by aspoň na chvíli zas mělo cenu a to koukat (i když ano, teď na to koukám míň i proto, že my jsme bídný a protože teď s tim covidem je to uspávání hadů ty zápasy, nejen protože mě nebaví to, co se s fotbalem děje).

víceméně to budu pobaveně sledovat a jakkoli to dopadne, je good

Ano to stym o vlastnych hračoch a podobne by bol ideal taka revolucia by sa pačila asi každemu ale zrovna kluby ktore chceli tu Superligu by prooti niečomu takemu najviac protestovali. Prečo to trapne FFP ide iba po menej slavnych kluboch. No lebo keby maju sledovat Real City či Barcelonu tak 10 rokov nebudu moct spravit žiadny prestup. Bodaj by sa raz stalo že vznikne nejaky strop ale to by zrovna tieto kluby vyskočili z kože.

Myslel jsem to tak (ale je pravda, že možná jsem něco špatně pochopil), že pokud je pravda, že fotbal v podstatě krachuje a superliga tomu měla předejít, tak bych ho klidně zkrachovat nechal. To by znamenalo, že ty ruiny, co by zůstaly, by ani neměly stropy nebo nařízení, ale přirozeně by se musely vrátit k základům, že kterých fotbal vyrostl, než se z něj stal takovej cirkus a kolotoč peněz. Jinak ano, ani ty stropy by mi nevadily, naopak, ale to je zas jiná písnička

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Všimli ste si úpravu Coppa Italia od novej sezóny? Bude ju hrať iba 40 tímov zo Serie A a Serie B.
Narážam na to, ako predstaviteľia talianského futbalu kritizovali superligu a potom zmenia formát pohára, ktorý už nemôžu hrať tímy z nižších súťaží a teda "hocikto" (podobne ako Superligu, hrali by ju iba niektoré tímy) - dosť pokrytecké.