mě hrozně pobavilo to, jak prezident realu plakal nad tim, že fotbal umře, tyvole frajeři to šponujou uplně doprdele ke hvězdám a teď teda, JEŠTĚ VEJŠ!
btw co se mě týče, tak to nechme zhroutit no, balón se bude kutálet pořád stejně. já DOUFÁM, že tenhle fotbal umře. představa, že se celej systém zhroutí, že hráči přestanou za nesmyslný prachy rotovat světem, že týmy budou muset víc stavět na VLASTNÍCH hráčích, mládeži, systému, lidech, fotbalu, že se všechno přestane točit kolem toho, aby mohly vysílat televize, se mně osobně líbí.
stejně tak pokud by se to bejvalo prosadilo (zdá se mi jasný, že to padlo, ale třeba to ještě překvapí), taky se to nezblázní - prostě by se hrálo, no. superliga by se buď chytla nebo ne, who cares. časem by se vytvořily nový elity a nový hierarchie lig a třeba by aspoň na chvíli zas mělo cenu a to koukat (i když ano, teď na to koukám míň i proto, že my jsme bídný a protože teď s tim covidem je to uspávání hadů ty zápasy, nejen protože mě nebaví to, co se s fotbalem děje).
víceméně to budu pobaveně sledovat a jakkoli to dopadne, je good