Stará dáma

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mw6wHUP4NXM[/youtube]

viem, ze to spieva africky narodny orchester, ale ked mi je smutno, tak si to pustim

De Sanctis mal tlačovku či interview alebo niečo na ten spôsob a nazval tam Juve "zlodejmi", tak sa zase rozpútala vlna kontroverzie.

Okrem toho sa vyjadril aj k zmluve, že má ponuky z USA a po jesennej časti sa vyjadrí.

Proti Fialkám je pískal Rizzoli. Měli kopat regulérní pencli v devadesátý čtvrtý a ....nekopali.
To zahřeje na duši :sordi:

PsYchr napsal:
Proti Fialkám je pískal Rizzoli. Měli kopat regulérní pencli v devadesátý čtvrtý a ....nekopali.

Ja neviem, ktory rozhodca by mal zaludok srdce odvahu hlavu a co ja viem co na odpiskanie penalty v 94. minute, aj keby bola akokolvek regulerna momentalne v Calciu pre juve.

Tony napsal:
PsYchr napsal:

Ja neviem, ktory rozhodca by mal zaludok srdce odvahu hlavu a co ja viem co na odpiskanie penalty v 94. minute, aj keby bola akokolvek regulerna momentalne v Calciu pre juve.
viac by ma tesilo, keby nato odpiska nejaku vymyslenu pre fialky v 97 minute !

inak som pozeral polcas, vazni dopredu absolutna hroza, skoda, ze gomez nerozjebal Chielinimu face no a na zaciatku druheho dejstva som zaspal

Som to pozeral v takom polospanku. Gomez hral od zaciatku, ale nejak ma nezaujal extra. Juve dobre branil. Viola mala lwn taky platonicky tlak

Kdyby byl místo Balea fotbalista, tak dostanou bůra
Místo toho sou ve finále LM
Se poseru