Stará dáma

Fanúšik Juventusu o Aquilanim :

Aquilani je podobny hrač pirla a myslim ze je to velky přinos do středu zalohy je maly technicky a rychli ted uz vysokeho silneho a rychleho a to muže byt sissoko

:lol: :lol: :lol: :lol:

strašně si stšžujou, prej o nich Tuttosport :!: píše nějaký nactiutrhačný články

:vali:

A najviac funny je, že ani jeho Marrotta nakoniec nezvládol, takže majú celých DVOCH stoperov.

...a asi 26 útočníkov.

hhahhaahaaaaa čuráci

Ja sa musím smiať. :lol:

Marrotta priviedol Zieglera, lebo bol Del Neriho oblúbenec a na popud Conteho ho stihol v rámci toho istého mercata poslať niekam do Turecka, čo znamená, že keď sa najneskôr v druhom kole zraní De Ceglie, naskočí Grosso, ktorý má asi 100 rokov a prípravu absolvoval mimo A tým.

Vysvetlí mi to niekto?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :respekt: :canna: :canna: :canna: :respekt:

Hovadá

Tak je to spravne.

BTW, videl niekto niekedy Enriiiiikeho vysvetlovat nieco hracom, alebo vobec rozpravat? Ja teda ne. :zed:

jj, aj ja si to pamatam. myslim, ze to bolo: "vamos." :mrgreen:

Tak ja si musim rypnut, ked zatial sezona vypada, presne tak, jak som predpovedal.

jasně že jo... ;)

ale... viděl někdy někdo něco říkat guardiolu? :mrgreen:

(jo, viděl, ale většinu času stojí a kochá se :mrgreen: )

Ač teda s Luísovou prací jsem všechno, jen ne spokojen, docela bych se ho tady zastal. Viděl jsem ho několikrát velice podobně diskutovat a udělovat individuální pokyny - v zápase s Interem. Pjanić tam byl, Borini snad dvakrát, jednou Pizarro a snad dvakrát i Osvaldo. Tady zase prr. Snahu on má, to se musí nechat, ač je to zatím bohužel to jediné.

prodloužení je good. zbytek mě nezajímá, i když zrovna juvehnus by vyhrávat nemusel.........