Sponzoři

Francesco Totti AS napsal:
to je na hovno :? adidas se k nám vůbec nehodí. Kappa byla ideální, sice se málokdy trefili barvou dresů do našich klubových barev, ale jinak ty dresy byly dobrý.

Adidas a ještě k tomu s VW na hrudi? Mama mia :pray:
nebyly dobrý, fakt ne, až na ty letošní byly poslední roky hnusný, barvy byly vystřelený a materiál byl nenositelnej, chtěl jsem si ten letošní koupit, ale když jsem ho viděl v Roma store, tak jsem couvnul, je to nenositelný, fakt, bohužel

Sushi napsal:
Francesco Totti AS napsal:
to je na hovno :? adidas se k nám vůbec nehodí. Kappa byla ideální, sice se málokdy trefili barvou dresů do našich klubových barev, ale jinak ty dresy byly dobrý.

Adidas a ještě k tomu s VW na hrudi? Mama mia :pray:
nebyly dobrý, fakt ne, až na ty letošní byly poslední roky hnusný, barvy byly vystřelený a materiál byl nenositelnej, chtěl jsem si ten letošní koupit, ale když jsem ho viděl v Roma store, tak jsem couvnul, je to nenositelný, fakt, bohužel
no jo, ale nerad bych aby jsme vypadali jako španělská repre (někde to tu i je, ale nemůžu to najít)

nebo

:lol: :lol: :lol:

Souhlasím, Kappa nebyla levné a ten dres nosit nejde. Chodím v něm sice občas hrát futsal, ale není to nic příjemnýho. U ostatních týmů se mi docela líbily, u nás mě Kappa spíš zklamávala. Adidas dělá pěkné dresy, stojí vlastně stejně, tam problém nevidím. Hlavně ne Pumu.

Ten Unicef je pekný ..... myslím , že najkrajšie dresy robí NIKE , nie NIKÉ

EDIT : Najvacsi gýč je podla man jednoznačne myslím že zo sezony 09/10 ten biely dres co mal taky ten oranžový pásik , to bol fakt hnus najvacsieho zrna , vyzeralo to jak nálepka

Carlo napsal:
EDIT : Najvacsi gýč je podla man jednoznačne myslím že zo sezony 09/10 ten biely dres co mal taky ten oranžový pásik , to bol fakt hnus najvacsieho zrna , vyzeralo to jak nálepka

ten byl jedinej slušnej za poslední roky, fakt hezkej

btw ještě jinej adidos

AS Řím a Kappa asi skončí u soudu
Soudní dohru zřejmě bude mít spor mezi AS Řím a jeho nyní už někdejším dodavatelem dresů, firmou Kappa. Giallorossi se nelíbila špatná kvalita materiálu a rozhodli se s okamžitou platností ukončit spolupráci, Kappa si to ovšem nenechá líbit a chystá žalobu.

odvolávám, co jsem včera řekl. Jsou to hovada!

ten bílej byl fakt hezkej, možná si ho časem koupim, počítám že v kappě bude brzo totální výprodej :lol:

Carlo napsal:

HNUS .... nálepka

Je to asi nejlepsi dres, kterej pro nas Kappa vyprodukovala a ve vyprodeji bych o nem mozna premyslel, ale je otazka, jestli se da normalne nosit. Moje Diadora nejde, coz ale asi bude tim, ze to je nejakej fake.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p5ZxdxeNVAI&feature=player_embedded#![/youtube]