Soros vs. Sensi (vs. others)

Preferuji...

• Sensi !

Votes: 3 50.0%
  • Sorose

Votes: 1 16.7%
  • araby, rusy (o kterých se obcas mluví) a spol.

Votes: 2 33.3%

• Total voters
    6
Soros chce koupit Řím, to asi všichni víme. Maty se mě ptal, co o tom vím, tak teda... Maty určitě promineš, když sem zkopíruju tvojí zprávu, zas tak osobní není :lol:

Maty napsal:
Kdyby jsi náhodou objevil nějakou novinku ohledně jeho koupi AS Řím, tak prosim napiš, nebo to hoď na fórum. :)
Ale řeknu ti, ?e se mi to furt nezdá... Radši bych zůstal u toho, jak to je.

No a co jsem mu odepisoval, ale pak jsem si řekl, proč to nenapsat veřejně:

Přesně tak, ať táhne, milionář. Ano, možná máme skvělej potenciál a kdyby jsme měli aspoň na dresy (jasně, vtip, ale moc peněz nemáme), mohli bychom být nejlepší. Vedení klubu a Spalletti dokázali s tím kádrem a s financema co mají k dispozici skoro zázraky a dost pravděpodobně, kdyby Spalletti neměl v týmu Cassettiho, Tonetta, Perrottu, Manciniho a Taddeie, ale Zambrottu, Ramose, Diega, Quaresmu a Crespa, vyhráli bychom ligu o parník.

Ale podle mě tenhle tým může jít příkladem, celýmu fotbalovýmu světu. Ano, v minulosti udělalo vedení chyby, zejména klub zadlužilo. Ale už několik let se pohybuje v plusu (narozdíl od Interu, který neustále víc a víc prohlubuje červená čísla). Tým je soběstačný, kdo jiný to může říct? Funguje jako firma a vydělává. Bohužel se z toho splácej dluhy, ale to už není tak důležitý.

Kdyby se týmu, kterej vydělává podařilo vyhrát (letos např.) ligu, nešlo by si toho podle mě nevšimnout. Konec bláznivejch nákupů, platů, kolotočů peněz... (EDIT: on by ten konec samozřejmě nepřišel, ale iluze je to pěkná :) )

Já jsem na klub hrdej a Soros může odjet do Maďarska na lečo :)

A co si o tom myslíte vy?...

Jinak poslední novinky jsou, že ráno byl podle novin obchod na spadnutí, zatímco teď večer se Soros zase nějak cuká. Zatímco ráno byly články, jak Sensiho žena říká "Byly to krásné roky" (jako by měli skončit), teď večer ta samá osoba říká, že "Jestli Sensi dál povedou Řím? Proč by neměli."

Takže asi tak, situace se mění každej den a podle mého názoru 80% jsou plky novinářů, kteří vědí, jací magoři fandové Říma jsou a vědí, ?e když budou psát o Sorosovi, budou mít na svých stránkách fanoušky AS onine celej den :)

se sensim uz to nema budoucnost, dedek uz ani nebyl schopnej dojit na finale poharu. nevypada to s nim dobre uz delsi dobu a rosella mu ten tym imho spravuje proto, aby mel tata radost. dalsi plany s as roma imho nemaj a po francove smrti nebo mozna uz ted, kdyz by to bylo docela vyhodny, protoze ta cena sla nahoru a neni jisty, jestli se tam dalsi sezonu udrzi, to prodaj. letos to byl imho strop, maximum co se s timhle budgetem dalo udelat.

soros by byla dobra varianta, ma sice taky asi 100 let, ale zda se byt ve forme. a hlavne je to prachac svetoveho formatu a elitni obchodnik, zadny diletant! tezko necha as roma nejak upadnout. naopak. jasne, as roma asi ztrati neco ze sve atmosky, ale mozna taky ne, mozna to bude mnohem lepsi. tak proc do se toho bat? podivejte se na chelsea...

no právě že se koukáme na chelsea... je tam někdo, koho to sice zatim baví, ale nikdo neví, jak dlouho ječtě bude

chelsea má asi dvanáctýho trenéra, protože výsledky by měly přijít zejtra, nejlíp už dnes

AS prošlo nějakym vývojem. spodní polovina - liga mistrů - letos jsme přišli o titul tim, že jsme s nima nevyhráli - ten tým se zlepšuje a pokud se bude dál koncepčně pracovat, tak i bude, jakmile přijde nový vedení, přijdou noví lidi, koncepce je v trapu

na druhou stranu, já bych taky chtěl mít v mančaftu nejlepší hráče a vyhrávat pohár za pohárem

klida ma podle me pravdu. a k tem hvezdam se da dojit, juan a cici jsou prvni vlastovky. mame totti, de rossiho a aquilaniho. perrotta je mistr sveta. vučinič hvězda bude. a já teda čelsí nechci, tým bez ksichtu (ač plnej dobrej či sympatickejch hráčů), hračka pošuka z ruska, nesnášená a zesměšňovaná fabrika na tituly.

rosella to sice spravuje tatovi pro radost (taky), ale kdyby to nebylo kvůli prachům nutný, podle mě Řím neprodá. žije s ním celej život, ta rodina je tradiční římská, Sensiho dědeček myslím nechal postavit první římskej stadion Testaccio. Navíc to není jakože je to nějaká dcerka, mnoho fanoušků ji sice momentálně nesnáší (protože podle nich nechce prodat, přivlastňuje si Řím atd.), ale zároveň jí přiznávají zásluhy na úspěších klubu posledních let. A každej chce, aby zůstala ve funkci v případě prodeje. Takže si myslím, že když prodá, tak fakt jen pokud bude příliš velký tlak ze strany tifosi, finanční problém nebo neodmítnutelná nabídka. Ne protože starý pán odejde. I když, třeba se mýlím..

Není třeba nic dodávat. Podle posledních zpráv je konec, Sensi zůstávají.

O mo?nosti, že AS Řím změní majitele a rodina Sensi prodá klub milionáři Sorosovi, Buffon říká: Když se mění, mělo by se měnit k lepšímu. To co dokázal Řím pod vedením Roselly Sensi v posledních letech, to je grandiózní. S pokorou a správnou fotbalovou kulturou dokázali udělat něco pro tento sport, kromě toho, že postavili velmi silný tým. Je to lekce pro všechny, příklad, který by měli ostatní následovat.? Co se letošní sezóny týče, je očividné, že hráli nejlepší fotbal ze všech.?

BRAVO GIGI!

NEWS:

Joseph Tacopina prý přijel do Říma

Kdo to je? Nějakej americkej advokát, asi zástupce Sorose (?)

Neboli jedná se dál nebo přinejmenším se dál točej zájemci...

Nuda, ať už je po všem.

Code:
[quote]http://www.nypost.com/seven/05282008/news/regionalnews/gooooooal_for_lawyer_112828.htm[/quote]
je to právník původem z Itálie a je"dlouholetým fanou?kem AS", nějak to šéfujou se Sorosem, rozhodnout by se mělo na konci týdne, je to zpráva ze včera

Chtěl bych, aby se to vyřešilo co nejdřív. Ty spekulace mi už pomalu začínají lézt krkem...

Sushi napsal:
NEWS:

Joseph Tacopina prý přijel do Říma

Kdo to je? Nějakej americkej advokát, asi zástupce Sorose (?)

Neboli jedná se dál nebo přinejmen?ím se dál točej zájemci...

Nuda, ať u? je po v?em.

s takovejhlema fotkama jdi do prdele...
:)
Roma parla romano

Tak snad už je konec
Code:
http://sports.yahoo.com/sow/news?slug=reu-asromasoros&prov=reuters&type=lgns

Kdyby nechtěl koupit Řím, byl by Soros docela milej stařík :)
Code:
http://www.blisty.cz/art/14730.html

Největší škoda je, že se kdy nějaká spekulace objevila. Kdyby se neobjevila, fanoušci by slavili místo nadávání Roselle, nedělali by si srandu z Lorii a víc lidí by si obnovilo sezónní vstupenky. Dementní Soros zkazil co Spalletti a spol. budovali a teď budou muset budovat znovu.

O AS Řím stojí Libyjci

Libyjská naftařská společnost Tamoil má zájem o koupi italského fotbalového klubu AS Řím. Vedení firmy se na jednání v Tripolisu rozhodlo kontaktovat italskou banku Unicredit, která je hlavním věřitelem zadluženého prvoligového celku.

Banka momentálně čeká na zaplacení 130 milionů eur od ropné společnosti Italpetroli, kterou vlastní rodina Sensiů, jíž rovněž patří římské AS. Pokud splátka nedorazí do 31. prosince, stane se Unicredit majitelem trojnásobného italského mistra a může ho prodat Libyjcům.

Četl jsem o tom něoc italsky.... co jsem pochopil, snad správně, chtějí koupit jaksi minoritní podíl... což je zajímavý docela.

No uvidíme, jak to dopadne..

Man. City 2?? :D :D
...........
ka?dopádně částka kterou musí zaplatit rodina Sensi není nijak malá :? ....a termín splacení taky nic moc :?