smurfik napsal:Sushi napsal:klida napsal:já bych se hlavně chtěl vyvarovat toho, aby přišli Nistelrooij, Pirlo, Drogba, Given a Gallas nebo něco takovýho, koupil bych pár mladejch hráčů, který jsou hladový vyhrávat
a dal bych to do kupy v Trigorii
Fotbalový klub AS Řím by mohl skončit v rukou amerických investorů. Šéf několika investičních skupin z Bostonu Thomas DiBenedetto je ochoten zaplatit za dvoutřetinový podíl v klubu zhruba 77 milionů eur.
AS Řím stojí míň než dejme tomu Torres + Suarez?![]()
:gall:
ide o to, aky ma klub dlh. napriklad vela ludi povazuje za klub s najvacsou hodnotou manchester united. sice na papieri maju najvacsiu hodnotu (takmer 3 miliardy ak sa nemylim), no ich dlh sa splha na 2 miliardy. cize ta hodnota klubu, ktoru uvadzaju profesionalne weby ako sport.sk je bez dlhov, cize blud. american nas kupuje aj s dlhmi klubu, ktore bude musiet v buducnosti vyrovnat (mame dlh cez 400m sa mi zda). takze v tej cene je premiertnuty aj dlh klubu
nevim, už tomu moc nerozumim. my dluh nemáme, dluh má rodina sensi, konrétně společnost italpetroli. jelikož jsou vlastníky AS, unicredit konfiskoval AS a právě tím se má ten dluh myslím zaplácnout. popravdě nerozumím tomu, jak to bude s těma dluhama, jestli se nějak nalepěj na AS a dibenedetto je "koupí" s klubem, nebo se tím prodejem smažou.
nerozumim tomu a skoro tomu ani rozumět nechi, mám už těhle hovadin dost - chci koukat jen na to jak ty blbouni v trenkách kopou v neděli (a pokud možno i ve středu) do míče...