Soros vs. Sensi (vs. others)

Preferuji...

• Sensi !

Votes: 3 50.0%
  • Sorose

Votes: 1 16.7%
  • araby, rusy (o kterých se obcas mluví) a spol.

Votes: 2 33.3%

• Total voters
    6
poslední věc, co mě zaujala.... on je Fioranelli agent?

jak dával 90210.... tam se píše. že se vrátí franco Baldini, to by byla posila jak svině

Fioranelli je myslím agent no, má nějakou pitomou firmu a společně s jinejma švýcarskejma firmama chtěj koupit podíl Sensiů.. o Baldinim se mluví, ale co je na tom pravd nevim

7,91 miliard je pěkná suma no :lol:
a věřím že pokud se vrátí Baldini a kluci švýcarský se praští přes kapsu na nějakou tu posilu, tak by mohl být plodnej rok :)

jsem čet 200milionů liber na čtyři roky na přestupy, ale zatim bych se nenechal moc unášet představa, co všechno by se za to dalo nakoupit

já jsem naprosto v klidu
na italským fóru už se řeší jestli je lepí koupit rossiho nebo huntelaara... :roll:

píšou o Drogbovi, Adebayorovi, Mascheranovi, a Hamšíkovi :shock:
ale oficiální ještě nic není ne?

pojďme tomu nepropadat ještě... jak všichni víme, v Římě trvá všechno 2x dýl, minimálně

Code:
http://www.eurofotbal.cz/clanky/as-rim-zrejme-koupi-svycarska-spolecnost-88734/
nevim jesi to nekdo cetl ale tam je to hezky napsany... :wink:

Code:
http://vfotbal.cz/9182-majitele-fotbaloveho-as-rim-popreli-prodej-klubu.html
a ted uz sem fakt zvedavej co se dozvime zitra...

O prodeji AS Řím údajně jednala nejmenovaná švýcarská podnikatelská skupina, vlastníci římského klubu v čele s prezidentkou Sensiovou ale jednání popřeli.

Giallorossi1927 napsal:
O prodeji AS Řím údajně jednala nejmenovaná švýcarská podnikatelská skupina, vlastníci římského klubu v čele s prezidentkou Sensiovou ale jednání popřeli.

:zed:

pokud to chtej prodat, tak at to prodaj co nejdriv a ne az na konci calciomercata s vysledkem prodanej vucinic a motta v juve.

fioranelli prej nema kryty prachy...

kopiruju:

mediobanca vuole la certificazione di questi soldi
mediobanka chce potvrzeni, ze ma prachy

fioranelli dice che ci sono ma che sono presso banche estere (paradisi fiscali probabilmente)... více
on rika, ze je ma v ciczich bankch )kvuli danim)

mediobanca non vuole ombre su questi soldi, vuole sapere di chi sono e da dove provengono.
mediobanka chce mit jistotu odkud a od koho penize prichazeji, kde jsou danene atd

Se salta tutto la Roma va all'asta con vendita entro luglio
kdyz vsechnio padne, rim pujde do aukce a proda se v cervnu

impallomeni su sky