tak zaprvý nazvat Tottiho (Tottiho) lamou je urážka svatosti
Aquilaniho jsi invalidou nazval myslím ty... nicméně, on bohužel invalida fakt trošku je
Baptiho nazvat negrem, to udělal kdo? at už tak či tak, pokud to není jen nějakej nepovedenej vtípek, je to dost ubohý
jinak, někdy je těžký pochopit co jak myslíš...
na tvojí obranu na italským fóru na její adresu putujou mnohem horší věci, to však neznamená, že jí můžeš urážet...
nevím, co si přesně představit pod pojmem ratardovaná školka, ale přijde mi to od tebe jako dost ubohá obrana... nicméně dělej jak myslíš, tvoříš si svůj vlastní obraz... :wink:
Fioranelli:
-co je pravdy na tom, že můžete koupit Řím? co je na tom pravdy? jsem velmi klidný, mám v rukou karty, abychom mohli jít dál, kladete mi obtížné otázky
-nějaké lhůty? ne
-kdyby ta možnost byla, tak brzy? tento příběh trvá už dlouho, dřív nebo později se musíme rozhodnout, je to na nás i Sensi, je to důležitá role, kterou máme, hodnotíme a rozhodneme se
-unicredit vás prý nikdy neviděl? to je pravda, banky nikdy nelžou
-a se Sensi jste se slyšeli? z televize ano... chci říci, že Sensi dala týmu hodně a na to by se mělo pamatovat, rodina Sensi není v hezké situaci. každý musí udělat vlastní rozhodnutí. je hodně řečí, nikdo z nás si nechce dělat reklamu, týká se to mnoha důležitých osob, víc nemohu říct.. solidarita rodině Sensi
-musí se dělat nákupy... já nejsem pánbůh, nemůžu říct nic konkrétního, uděláme sbírku a koupíme všechny, uděláme tým sta hráčů.... nikoho nezklameme
- není to soros 2? já sorose neznám...
víceméně neřekl nic a imho sice řekl hezký slova ohledně Sensiových, ale mně to připadá víc jako vychcanost... to všechno s debilním úsměvem a divným vzezřením úředníčka (fakt nevím kdo Fioranelli je a nehodnotím ho, jen dojem)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nXRUoHT61Zg[/youtube]