Soros vs. Sensi (vs. others)

Preferuji...

• Sensi !

Votes: 3 50.0%
  • Sorose

Votes: 1 16.7%
  • araby, rusy (o kterých se obcas mluví) a spol.

Votes: 2 33.3%

• Total voters
    6
4sushi - poslednich par sezon se spallettim bylo hodne uspesnych, ale je otazka jakej vliv na to mela calciopoli. imho totiz zasadni.

4danko - fotbalovej klub imho neni od toho, aby generoval nejakej zisk, ale naopak - aby se do nej lila cast zisku svyho majitele. dulezity jsou prece tituly, ne vyrovnanej rozpocet.

90210 napsal:
4sushi - poslednich par sezon se spallettim bylo hodne uspesnych, ale je otazka jakej vliv na to mela calciopoli. imho totiz zasadni.
ahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahhaha

Až koniec sezóny a leto rozhodnú, čo sa s Rímom stane ďalej.
Osobne si myslím, že s prípadným nekvalifikovaním sa do CL, bude klub bližšie predaju, než kedykoľvek predtým.
Rozpočet s tými prachami očividne počíta a aj tak je dosť napnutý, takže bez nich bude, s najväčšou pravdepodobnosťou, nasledovať predaj opôr, alebo celého klubu, ktorý predstavenstvo Sensiho ropnej akciovky stopercentne zo svojho dotovať nebude.

a ještě nezapomeňte na to, že určitě Méxes, asi DDR, určitě Okaka a takmer jisto nějaký další hráči, budou mít příští rok vyšši smlouvy než letos

at to koupi ti nemci...ja proti rodine Sensi nic nemam ale franco se aspon snazil ten tym tahnout na vrchol... Rossella jen sedi na tribude, smeje se kdyz se vyhrava ale aby dupla na Pradeho at prodlouzi smlouvy to ne...co to pak je za prezidentku...

Giovanni(Totti_goal) napsal:
at to koupi ti nemci...ja proti rodine Sensi nic nemam ale franco se aspon snazil ten tym tahnout na vrchol... Rossella jen sedi na tribude, smeje se kdyz se vyhrava ale aby dupla na Pradeho at prodlouzi smlouvy to ne...co to pak je za prezidentku...

Rosella je taka prava Talianka , na ten tym zakrici , ked sa nedari , ale nedari sa ani jej predlzit kontrakty (ale to sa nedariklo ani Frankovi) . Teraz to bude mat 2krat take tazke , nieco ako Sensi ked sa dostal do financnej krizy , a odisla kostra tymu .

Ja by som skor najvacsi problem videl v dvojici Conti - Prade . Tam by som doviedol dalsieho Nemca , a to Vollera , ktory ale robim gen.manazera v Leverkusene . Celkovo tito nemci by narobili prievan (snad dobry) .

klida napsal:
Völler už v Říme byl a moc to nešlo, vzpomínáš?

Lenze vtedy , narozdiel od Spallettiho ukazal , ze ma chrbtovu kost , a radsej odisiel (P.S toto niesu moje vyrazy , vcera som si pisal s rimskymvlkom :hahaha: ) .

diskusia vyššie, čo asi?

to, jak všetci vieme, čo sa odohráva v kabíne po každom zápase, že Spalletti/Conti/Pradé je neschopný kokot (podotýkam, že som Pradého moc nemusel, ale on asi ani moc nemá s čím hýbať), jak to chce Rudiho "vypráskali ma z Ríma po pol zápase" Vollera atd atd.

nenarážam konkrétne iba na teba.

peace

Ako chces mi povedat , ze Danko v tom je uplne nevinne ? Ze ten Conti , ktory aj keby bol Rim posledny s 20 bodovov stratou na zachranu by Spallettiho nevyhodil , a trepal by do medii , ze je nedotknutelny je tiez v tom "nevinny" ?

Pozri sa napriklad na posily , a ukazem ti to v poslednom zapase .

Spalletti mal moznost dat do stoperskej dvojice k Panuccimu bud Loriu , alebo Diamouteneho . Obidvaja hraci prisli ako novy hraci v lete/v zime . Avsak , k Panuccimu dal beka Cassettiho . To znamena tiez tu skvelu pracu vedenia , ze privedu 2obrancov , ktory sedia na lavicke , a na miesto nich hra bek na stoperovi je tiez uplne v poriadku ?

A v tomto ma podiel samozrejme aj sam Spalletti .

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
Ako chces mi povedat , ze Danko v tom je uplne nevinne ? Ze ten Conti , ktory aj keby bol Rim posledny s 20 bodovov stratou na zachranu by Spallettiho nevyhodil , a trepal by do medii , ze je nedotknutelny je tiez v tom "nevinny" ?

Pozri sa napriklad na posily , a ukazem ti to v poslednom zapase .

Spalletti mal moznost dat do stoperskej dvojice k Panuccimu bud Loriu , alebo Diamouteneho . Obidvaja hraci prisli ako novy hraci v lete/v zime . Avsak , k Panuccimu dal beka Cassettiho . To znamena tiez tu skvelu pracu vedenia , ze privedu 2obrancov , ktory sedia na lavicke , a na miesto nich hra bek na stoperovi je tiez uplne v poriadku ?

A v tomto ma podiel samozrejme aj sam Spalletti .

Conti Spalla nemôže proste "vyhodiť," musel by ho vyplatiť z kontraktu, čo by znamenalo hromadu peňazí.

Neverím, že by Pradé nikoho nepredĺžil, keby neexistovalo nejaké interné embargo od vedenia.

Loria prišiel, ako jeden z najlepšie hodnotených stopérov minulý rok. to, že hrá to čo hrá, je samozrejme zle, ale do hovna si občas siahne každý (aké prachy sa vyhadzujú z okna v AC/Interi?).

Diamoutene prišiel ako núdzovka, keď Panuccimu preplo v bedni a Cassetti bol dlhodobo mimo. Sedel v Lecce a prišiel sedieť aj ku nám. navyše sa po sezóne vráti tam, odkiaľ prišiel...

Stať sa musí jediná vec: musí sa vyjasniť zámer vedenia, potom bude mať táto diskusia (možno) zmysel.

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
A Menez ?

Baptista tiez - hovori sa o predaji .

hovorí sa aj o tom, že Kennedyho zabila CIA, a že za finančnú krízu môžu Elfovia...

koniecOT :!:

doufam ze spalletti zustane, ok tahle sezona se vazne nepovedla, ale to se muze stat. specialne fanousci rima by meli byt zvykli. stalo se to capellovi v rime, ancellotimu v milane etc. a zustali. pristi rok musi spalletti ukazat, ze rim dokaze vratit z5 MINIMALNE na 4. misto a zkusit vyhrat pohar uefa,

rudi voller vazne rim trenoval, bylo to v dobe nejvetsi krize a odesel strasne nasranej na tottiho a spol. defakto rekl, ze jsou nezvladatelni a netrenovatelni. walter samuel doslova prohlasil, ze za vollerovym odchodem stoji totti, cassano a montella. tehdy dal mexes v zapase s kyjevem v lize mistru po skonceni polocasu toho pamatnyho konara, dostal cervenou a rozhodci byl vzapeti sestrelenej minci do hlavy. videl jsem to v magazinu ligy mistru, sel pak na net a vygoogloval jsem cesky stranky o rimu, chtel jsem se podivat kdo tam zrovna hraje a od ty doby jsem tady. :0) predtim jsem rimu fandil taky (hral sem za nej ve fife a venku:0), ale nenapadlo me, ze se to da nejak vic sledovat pres net.

tehdy taky rim "trenoval" conti, sel tam aby se nejak dokoncila sezona, ale vubec nic s nimi neuhral a kdyby tehdy cassano snad v poslednim zapase nedal gol, tak by to bylo vylozene na sestup.

jinak prade by vazne asi nekoho prodlouzil, ale holt na to musi byt prachy. opravdu doufam v prodej.

Mozno pre niektorych nadsencov Tottiho a spol . by som odporucil :

Code:
http://www.eurofotbal.cz/clanky/dolce-vita-rimskych-primadon-29928/

Inak s 90210 absolutne suhlasim .