Soros vs. Sensi (vs. others)

Preferuji...

• Sensi !

Votes: 3 50.0%
  • Sorose

Votes: 1 16.7%
  • araby, rusy (o kterých se obcas mluví) a spol.

Votes: 2 33.3%

• Total voters
    6
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Ach jo, Carlo, to jsou zase kecy... :aaaa:

Jinak, ohledně prodeje... Uvidíme.

Jake kecy ?

Prostitutka, zvýšení motivace,... atd.

Neřeš to, jen jsem si k tomu řekl svý. Ale příště se aspoň tak blbě neptej jaké kecy. Akorát ze sebe děláš vola.

Pane JO !!!

Ked niekto povie , ze bu ju pomrdal , a ja ju oznacim za prostitutku , je to to iste . :smoke:

A navyse som to nemyslel vazne .

preferuju změnu majitele.........úbytek dluhů, finanční injekce, kvalita kádru a boj o titul.........
Samozřejmě si je proklepnout :blabla:

přijatelný by možná bylo, že někdo koupí jenom část, na channelu je něco o 30procentech

ad. rosella - imho je to docela pekna zenska, zvlast vyrazny jsou jeji krasny bily zuby.:0) jinak ta ma ted asi jiny starosti, kdyz se ji narodilo prvni dite.

ad. prodej - mam takovej pocit, ze vsechno jednoznacne smeruje k prodeji. jednani o novych smlouvach jsou evidentne zablokovany, rim nefiguruje ani v zadnych spekulacich o prestupech (krome prichodu toho srace ze serie B). neco visi ve vzduchu. a je to dobre, rodina sensi uz imho as rim nemuze dat nic pozitivniho.

ad prodej casti - nevim nic o presnych cislech, ale uz dle selskyho rozumu pri pohledu na jejich web as rim nepatri celej rodine sensi, je to akciovka a cast si klidne muze koupit kazdej z nas. jinak rozhodne je potreba, aby nikdo nekoupil jen 30%, coz je jen jakasi spekulace, ktera nic neznamena, ale majoritni podil!

já nejsem teda úplně ekonomicky znalej, i když mam z ekonomie zápočet, ale není to tak, že na burze je volně obchodovatelná jen část akcií?

jj, sorry už to vidim, jsem unavenej už

EDIT: teďka to teda svádim na únavu, ale já se chtěl hlavně pochlubit tim zápočtem

klida napsal:
jj, sorry už to vidim, jsem unavenej už

EDIT: teďka to teda svádim na únavu, ale já se chtěl hlavně pochlubit tim zápočtem
:lol: já mám i zkoušku, za 3 :joooo:

Obávam sa, že v dnešnej dobe nájsť movitého investora, ktorý by nebol nevyspytateľný Arab, či Rus, je nemožné.

Nemalú investíciu do takej "blbosti," ako je športový klub si, podľa môjho, západný svet rád odpustí...

ja uz jsem to tady psal hodnekrat. imho je to uplne jednoduchy, serie A je moc konzervativni, nechce prodavat kluby cizincum. ti o takovy typ hracky maji zajem, ale nakonec musi nakupovat v anglii. vysledek vsichni zname, premier league je ted uz uplne nekde jinde a pochybuju, ze tamejsim fanouskum TED vadi, ze jim jejich kluby financuje roman abramovic, nebo nekdo z arabskeho poloostrova. a rozhodne bych tyto lidi neoznacoval jako nevyzpytatelne apod. vyrazy. nejsou to zadni idioti nebo diletanti, to jsou naopak casto italsti majitele klubu v serii A. driv nebo pozdeji k tem prodejum cizincum dojde a imho by mel byt rim tim prvnim tymem, nejvic na tom vydela.

90210 napsal:
nejsou to zadni idioti nebo diletanti

Taksin Šinavatra, Eggert Magnusson :roll:

Stratovú fabriku na tituly "made in Čukotka" ja rozhodne nechcem.

Just my opinion...

Řím má hodně much, fakt hodně... kontrakty, peníze, hřišťata v Trigorii, stadion, letos chování na hřišti, atd atd.

Ale poslední roky pro mě byly něco, na co můžu bejt hrdej. Za málo penz hodně muziky, tak nějak lidsky. Ne jako v Interu kde prachy házej do pece a nikomu to nepřijde divný.

S nějakým čukotkářem tohle nezažiju.

nicméně náhled 90210 ná na it. f=oru fakt hodně lidí...

Sushi napsal:
Řím má hodně much, fakt hodně... kontrakty, peníze, hřišťata v Trigorii, stadion, letos chování na hřišti, atd atd.

Ale poslední roky pro mě byly něco, na co můžu bejt hrdej. Za málo penz hodně muziky, tak nějak lidsky. Ne jako v Interu kde prachy házej do pece a nikomu to nepřijde divný.

S nějakým čukotkářem tohle nezažiju.