Soros vs. Sensi (vs. others)

Preferuji...

• Sensi !

Votes: 3 50.0%
  • Sorose

Votes: 1 16.7%
  • araby, rusy (o kterých se obcas mluví) a spol.

Votes: 2 33.3%

• Total voters
    6
Tak ked sme u respektu , a ze by mal nejaky trener zj.bat Francesca to urcite nieje Ancelotti , pac v Rime by si nanho kazdy trufol uz len preto , ze je to velky romanista , hovori o tom , ze by Nas chcel trenovat uz dost dlho , a preto si moc hubu na Francesca a spol neotvori .

Mal by dojst niekto , KTO by vuzzil perspektivu muzstva , dal sancu mladym , vyhodil zbytocnych hracov , konecne zmenil tento prij.bany system , na ktory sa neda pozerat 4-3-2-1 , ale aj 4-3-1-2 , aj ked u tohto je to lepsie .

NIEKTO , kto by len nekecal , ale sa aj cinil .

NIEKTO , kto by dokazal priviest naozajstne posily , a nie len atrapy posil .

NIEKTO , kto by nedopustil ,ze na Manchestri po 1:0 zacneme hrat bezhlavo .

NIEKTO , kto by konecne ukazal , ze Francesco je hrac ako kazdy iny .

PRANDELLI

Jsem na Spallettiho straně. Hodně by mě naštvalo kdyby odešel.

A pokud bych měl volit mezi Prandellim a Ancelottim, volím Prandelliho. Ancelotti hraje strašnej fotbal. A na domácí scéně úspěchů moc neposbíral ani s horou prachů v zádech.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Jsem na Spallettiho straně. Hodně by mě naštvalo kdyby odešel.

A pokud bych měl volit mezi Prandellim a Ancelottim, volím Prandelliho. Ancelotti hraje strašnej fotbal. A na domácí scéně úspěchů moc neposbíral ani s horou prachů v zádech.

Just my words. :)

pokud by mel Spalek odejit tak jedine Pradnelli ale...ani jeden se nevymeni protoze Luciano ma podepsat novou smlouvu, a Prandelli uz ji dokonce podepsal :wink:

Kouč italské Fiorentiny Cesare Prandelli se nechal slyšet, že až skončí jeho angažmá u mužstva Fialek, tak ukočií trenérskou kariéru a odejde do důchodu. Jednapadesátiletý trenér byl v posledních týdnech spojován s místem v AS Řím, AC Milán a mluvilo se o něm také jako o budoucím kouči italské reprezentace.

doufam ze to je jen blabol...

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Obavy z vývoje mám podobné. A ač to v mnoha očích, i ty mé s tím zápasí, může vypadat jako rouhání, pokud by se měl objevit solidní kupce, který to bude myslet vážně a ty prachy mít bude, taky bych byl pro prodej. Uvidíme, co přinese léto, co Rossella s Pradem vymyslí, pokud se klub neprodá, ale to riziko zapadnutí do šedi tu existuje a já z toho mám velký strach. Ale pokud nechceme a nebudeme považovat ruské oligarchy a arabské ropné šejky za solidní kupce, je pravděpodobné, že jiné v této "krizové" době budeme hledat jen těžce...
já vlastně ani nevim, co je lepší, jestli někdo, kdo neví, co s prachama a jdeš do rizika, že ho to za chvíli přestane bavit, nebo někdo jinej, kdo to vnímá jako investiční příležitost a bude na tom chtít vydělat (což si nejsem jistej jestli v Itálii jde), tzn. bude se chovat jako ty debilové, co vlastněj Lpool nebo Glazer z Menčáku

dost mě tohle téma neba, ale je zase aktuální

prý nás chce někdo koupit, lidi na italským fóru zase šílej

já to moc nesleduju, ale aspoň takhle stručně...

na romanews je něco v tomhle smyslu, ale nemam čas to ted překládat z italštiny

EDIT: na channelu je jenom headline z Corrierre, že to je nějaká německá skupina

haha :mrgreen:

jo, nějaký němci... počkám až budu vědět něco víc a napíšu...

goal.com 9:16:
Řím chce koupit německá rodina Flicků. která dřív vlastnila i značku Mercedes. Tito Němci měli dříce zájem i o Boloňu, ale z koupě vycouvali. Podle gazzetty Němci klub sledují po několik měsíců a zainteresována je i nejmenovaná švýcarská společnost.

goal.com 12:29:
Řím popřel, že by jednal o prodeji klubu do rukou Němců. Prohlášení vydané na oficiálních stránkách připouští, že klub jedná s potenciálníími zájemci, ale odmítá, že by mezi nimi měli být Němci. ... V každém případě, rozchod Sensi - Roma není v dohlednu.

Roselle to skoro i sekne na tý fotce

jinak vím cca to co klida...

akorát teda italové na fóru dost věřej, takže rozchod Sensi - klub možná není zas v takovým nedohlednu...

kecy v kleci, uvidime

Rossella je celkem hezka...ale jinak nechapu co tu dela...dobry by bylo kdyby ti nemci ( nebo nekdo zajistenej) koupil jen urcitej podil... a Rossellu bych dosadil treba do nake nizsi funkce nez Prezidentka klubu

Giovanni(Totti_goal) napsal:
Rossella je celkem hezka...ale jinak nechapu co tu dela...dobry by bylo kdyby ti nemci ( nebo nekdo zajistenej) koupil jen urcitej podil... a Rossellu bych dosadil treba do nake nizsi funkce nez Prezidentka klubu

prostitutka ?

:ban:

Giovanni(Totti_goal) napsal:
to si rekl ty...ja myslel treba neco jako Vykonny reditel ( ja nevim jaky sou v Rime funkce )

Mohla by robit nieco ako "zvysenie motivacie" .