Zahrali sme si fotbalik s Branovymi kamosmi, po ktorom som mal ja osobne chut ist spat. Neskor sme sa presunuli do knajpy, kde Brano hned z prichodu vyfuckoval casnika, takze nam cely vecer pridaval do pitia savo, preto sme si dost dlho neboli isti, ze to co vidime na obrazovke sa naozaj deje. V podstate sme pri prvych troch nasich goloch viac menej iba nechapavo hladeli jeden na druheho. Sialeny zapas. Myslim, ze uz tam sme popravili asi liter vodky, samozrejme podliatej pivom, takze ja som sa uz k nam domov presuval rozjebany jak Belehrad.
Nastastie som zabojoval a u nas doma sme zozrali este necele tri flase nejakych tych boroviciek a kapitanov. Dobre sme pokecali. Sice si z toho nic nepamatam, ale spat sme isli o pol piatej, takze sa riesili iste vazne temy. Teda Tibor isiel spat skor. Teda nesiel, iba mu asi o pol tretej vydrbalo poistky a uz nenaskocil. Ja som sa sice aj pogrcal, to je pravda, ale to len preto, aby sme mohli dopit aj borovicku.
Za spomenutie este stoji moment, kedy sme mali vsetci asi stvorku na budiku a Brano si spomenul, ze nam chce oznamit zasnuby, tak som po nom hodil frajerkinu dracenu, ktora to, zda sa, neprezije. Vdaka, Brano.
Na druhy den sme vsak boli uz okolo obeda vsetci ako rybky, dali sme si ranajky, okrem Tibora, ktory u nas po cely cas pobytu odmietal konzumovat cokolvek ine, nez destilaty, a mladenci sa spokojne pobrali domov.
Trufam si tvrdit, ze sa jednalo o podarene stretnutie, avsak na konci ho zial pokazila sprava o Astoriho umrti.
Nabuduce sa nebojte i ostatni prist, v skutocnosti nie sme az taki kokoti, ako tu na fore. :wink: