sobota 3.marec

Serus borci, v sobotu tretieho marca dame stretko v BA, predtym zahrame v telocvicni futbal (volitelny program). Potom popozerame Neapol a porozoberame, co bude zaujimavejsie.

Na sto pro to vyzera na stalu trojku danko, ja, tibi, ale uvitali by sme dalsie nove tvare s ktorymi (ne)zdielame nazory.

Vitani su ludia zo vsetkych republik. Nevieme ale vybavit ubytko, preto na to treba mysliet po vlastnej osi alebo jednoducho nocnym/rannym spojom domov. Pripadne neslopat.

Hoši já bych i dojel ale teď mám režim Play off 😁(Vsetín) kdo by chtěl zažít žluto zelenou atmosféru rád ho provedu 😂 každopádně sraz si užijte a pozor na alkohol 🍻

Najebali sme sa, grcal som, dobre bolo. Sa nám moc nechcelo veriť, že sme vyhrali...

jestli jste se sundavali už od podvečera, tak se nedivim :mrgreen: já se divil, a to jsem nic nepil

Hrali sme futbal od 18 do 19.30, tak nam ani vela netrebalo. Ja som u danka zjedol dve kuracie stehna, oni grcali, danko (luis alberto) po mne hodil kvet a tak.

Nabuduce sa nehanbite hosi, privitame dalsich :)

Zahrali sme si fotbalik s Branovymi kamosmi, po ktorom som mal ja osobne chut ist spat. Neskor sme sa presunuli do knajpy, kde Brano hned z prichodu vyfuckoval casnika, takze nam cely vecer pridaval do pitia savo, preto sme si dost dlho neboli isti, ze to co vidime na obrazovke sa naozaj deje. V podstate sme pri prvych troch nasich goloch viac menej iba nechapavo hladeli jeden na druheho. Sialeny zapas. Myslim, ze uz tam sme popravili asi liter vodky, samozrejme podliatej pivom, takze ja som sa uz k nam domov presuval rozjebany jak Belehrad.
Nastastie som zabojoval a u nas doma sme zozrali este necele tri flase nejakych tych boroviciek a kapitanov. Dobre sme pokecali. Sice si z toho nic nepamatam, ale spat sme isli o pol piatej, takze sa riesili iste vazne temy. Teda Tibor isiel spat skor. Teda nesiel, iba mu asi o pol tretej vydrbalo poistky a uz nenaskocil. Ja som sa sice aj pogrcal, to je pravda, ale to len preto, aby sme mohli dopit aj borovicku.
Za spomenutie este stoji moment, kedy sme mali vsetci asi stvorku na budiku a Brano si spomenul, ze nam chce oznamit zasnuby, tak som po nom hodil frajerkinu dracenu, ktora to, zda sa, neprezije. Vdaka, Brano.
Na druhy den sme vsak boli uz okolo obeda vsetci ako rybky, dali sme si ranajky, okrem Tibora, ktory u nas po cely cas pobytu odmietal konzumovat cokolvek ine, nez destilaty, a mladenci sa spokojne pobrali domov.
Trufam si tvrdit, ze sa jednalo o podarene stretnutie, avsak na konci ho zial pokazila sprava o Astoriho umrti.

Nabuduce sa nebojte i ostatni prist, v skutocnosti nie sme az taki kokoti, ako tu na fore. :wink:

Ale ja fakt nikdy nežerem, ked mám opicu :D musím to najprv pár hodín predýchať, kým dám niečo do žalúdka :D a videl som, že Braňo si dá rád duplu :D

Ty vole. Pěkně vy. Jste mi úplně připomněli vysokoškolské časy. Teď už jsem na toto starej. :mrgreen: Jsem přesvědčenej, že podílet se na totom, tak naprosto zákonitě zemřu.

To som bol aj ja, clovece, ale v skutocnosti ti potom iba treba dva dni v kuse spat a moc nejest. :mrgreen:

danko10 napsal:
Zahrali sme si fotbalik s Branovymi kamosmi, po ktorom som mal ja osobne chut ist spat. Neskor sme sa presunuli do knajpy, kde Brano hned z prichodu vyfuckoval casnika, takze nam cely vecer pridaval do pitia savo, preto sme si dost dlho neboli isti, ze to co vidime na obrazovke sa naozaj deje. V podstate sme pri prvych troch nasich goloch viac menej iba nechapavo hladeli jeden na druheho. Sialeny zapas. Myslim, ze uz tam sme popravili asi liter vodky, samozrejme podliatej pivom, takze ja som sa uz k nam domov presuval rozjebany jak Belehrad.
Nastastie som zabojoval a u nas doma sme zozrali este necele tri flase nejakych tych boroviciek a kapitanov. Dobre sme pokecali. Sice si z toho nic nepamatam, ale spat sme isli o pol piatej, takze sa riesili iste vazne temy. Teda Tibor isiel spat skor. Teda nesiel, iba mu asi o pol tretej vydrbalo poistky a uz nenaskocil. Ja som sa sice aj pogrcal, to je pravda, ale to len preto, aby sme mohli dopit aj borovicku.
Za spomenutie este stoji moment, kedy sme mali vsetci asi stvorku na budiku a Brano si spomenul, ze nam chce oznamit zasnuby, tak som po nom hodil frajerkinu dracenu, ktora to, zda sa, neprezije. Vdaka, Brano.
Na druhy den sme vsak boli uz okolo obeda vsetci ako rybky, dali sme si ranajky, okrem Tibora, ktory u nas po cely cas pobytu odmietal konzumovat cokolvek ine, nez destilaty, a mladenci sa spokojne pobrali domov.
Trufam si tvrdit, ze sa jednalo o podarene stretnutie, avsak na konci ho zial pokazila sprava o Astoriho umrti.

Nabuduce sa nebojte i ostatni prist, v skutocnosti nie sme az taki kokoti, ako tu na fore. :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja som sa sice aj pogrcal, to je pravda, ale to len preto, aby sme mohli dopit aj borovicku. :mrgreen:

tonymu gratuuju k zásnubám

co znamená dracena?

Viem ja? Nejaka zelina. Problem bol skor koli hline z kvetinaca, ktora bola zrazu vsade.