Smalling

Obcas v mediich probleskne zprava o tom, ze v pripade Ligy mistru bysme byli schopny a ochotny ho koupit natrvalo a ze ManUtd by se tomu nebranil.

Myslim, ze brzo udela nejakou velkou chybu, on to ma tak v povaze dlouhodobe. Ale zatim je vybornej, lepsi, nez jsem cekal.
Sebevedomej, nekompromisni, zkusenej, rychlej. K Mancinimu idealni partak.

any bowie fans?

zdroj (něco pro ty co používají spotify):
https://twitter.com/ASRomaEN/status/1189900529889091586?fbclid=IwAR01054kRpRRT3nZRnhb9WA6eGV40XgAO5rkyJVmJjO8A5YwNtHrVpadiKU

20:17 Manchester United sníží cenu za Smallinga
Chris Smalling hostuje z Manchesteru United v AS Řím, kde si přeje zůstat natrvalo, čemuž se jeho mateřský klub nebrání. Red Devils vzhledem k pandemii koronaviru dokonce snížili požadované odstupné na 18 milionů eur. (football-italia.net)

Petrachi to mel predtim v lete domluvit za 10. Pokud by se kvuli tomu musel prodat Under, tak ne, dulezitejsi je vykoupit Manciniho a Mhkitaryana.

Hlavne ze jsme se do budoucna uvazali na Ibaneze a Pereze, OMG. *omg*

Ibanez i Pérez jsou v pohodě mě se líbí jak hrajou 😉 to že nebude Smalling to už problém je pořád věřím že se domluví na evropskou ligu už nee ale na začátek italské doufám že jo,pokud hráč řekne že chce hrát jen v Římě tak ho Manchester bude muset nechat

Notoričtí vyjebaní sráči ten Manchester.

Zmrdi.

Hajzli bez tváře a sráči na n-tou.

Líbí se mi ten instagram jeho.
https://www.instagram.com/p/CDdb3P-ntH-/?utm_source=ig_embed

Byl jsem asi největší odpůrce jeho příchodu, ale za tu sezonu si mě získal. Takovýhle hráče v týmu prostě chceš, protože charakterem je to světlá výjimka dnešních fotbalistů... Dal bych mu pásku :danko:

Chris Smalling znovu vypadne ze sestavy AS Řím. Anglický obránce si ze zápasu s Empoli (2:0) odnesl zraněný stehenní sval, jenž ho vyřadí na tři týdny, kromě jiného tak vynechá ligové duely s Juventusem a Neapolí. (football-italia.net)

Sklenka?

Přitom teď těch pár zápasů co byl zdravý ,tak to obraně šlo

Chris Smalling zůstává mimo hru. Obránce AS Řím si začátkem října poranil stehenní sval a podle prvních zpráv měl chybět tři týdny, nakonec by se ale na trávníky měl vrátit až koncem listopadu. (football-italia.net)