Slávne zápasy

Sushi napsal:
no, po ranierim si teda zrovna moc nestýskám, ale ať už tak či onak, všichni tři (luca, mirko a ranieri) jsou pryč... a u lucy a hlavně u mirka mě to mrzí... nj, co naděláš, daje bojan, osvaldo, lamela a spol ;)
Claudio je sympaťák :wink: ale úspěch s Interem mu v žádném případě nepřeju :nenene: jinak máš pravdu! Forza Bojan, Osvaldo, Lamela a spol. :D za 20 let, až budou po římském zeleném pažitu běhat naše děti, tak si ani nevzpomenem, že nějaký Mirko s Lucou byli :hahaha:

Francesco Totti AS napsal:
Sushi napsal:
no, po ranierim si teda zrovna moc nestýskám, ale ať už tak či onak, všichni tři (luca, mirko a ranieri) jsou pryč... a u lucy a hlavně u mirka mě to mrzí... nj, co naděláš, daje bojan, osvaldo, lamela a spol ;)
Claudio je sympaťák :wink: ale úspěch s Interem mu v žádném případě nepřeju :nenene: jinak máš pravdu! Forza Bojan, Osvaldo, Lamela a spol. :D za 20 let, až budou po římském zeleném pažitu běhat naše děti, tak si ani nevzpomenem, že nějaký Mirko s Lucou byli :hahaha:
:lol:
jestli někdy bude za Řím kopat malej Sushi, tak asi umřu :mrgreen:
ranieri si to u mě podělal, that's all..

Ja viem už teraz , že ak raz budem mať niakeho mrnousa , tak bude fandiť Láziu , Interu , Juventusu alebo niečomu hodne podobnemu :zed: :mrgreen:

Carlo napsal:
Ja viem už teraz , že ak raz budem mať niakeho mrnousa , tak bude fandiť Láziu , Interu , Juventusu alebo niečomu hodne podobnemu :zed: :mrgreen:
tak ho vydědíš no..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OnxBpKOTXe8[/youtube]

ráno jsem si na ten dvojzápas vzpomněl

jsem nevěděl, kam s tim....

nejlepší Okakova sezona v Římě, když se v šestnácti letech střídal na hrotu s Rodrím, kterej ještě vůbec netušil, že bude jednou hrát levýho beka

:lol: :lol: :lol: :lol: To si pametám , že Rodri vtedy dával hodne golov , alebo to bolo sezonu potom :D teraz to jebal pes ....

klida napsal:
jsem nevěděl, kam s tim....

nejlepší Okakova sezona v Římě, když se v šestnácti letech střídal na hrotu s Rodrím, kterej ještě vůbec netušil, že bude jednou hrát levýho beka
:lol: :lol: :lol:

Code:
http://www.dailymotion.com/video/xq1z95_roma-udinese-4-0-1998-1999-www-asromastreaming-net_sport?search_algo=1

To bol asi najhorší zápas vživote , toto čo hral Enrique s Lecce bolo oproti tomu zápasu fakt nič , tam podla mna až na Pizarra na konci nedal nikto na vlastneho hráča nahrávku ..... ale GOOD , bola to dobrá sezona .....

to jsem strašně řval... viděl jsem to s nějakejma italama co jsem neznal, v Roma clubu Centocelle (čtvrť v Římě). po zápase jsem koupil pivka a lehce se s kámošem doma zlil :mrgreen:

o tom (tady?) kdysi mluvil max... po 1. půlce si prý všichni říkali, že jsme na titul.. pak nastoupil stoičkov :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VKcuZNLKZVg&feature=related[/youtube]

Krasne to boli casy ta liga majstrov

hezkej zápas, škoda, že bayernu už o nic nešlo. ale pššš... nicméně pamatuju si to správně, že mirko tehdy hrál tužku? a přece...