Skupina E 1. kolo: Plzeň - ROMA

Po domácím zápase s Portem jsem se rozhodl vysrat se na výlet do Plzně ! A můžu Vám říct, že jsem fakt rád, protože tohle je hnus velebnosti. K čemu je sakra Džeko tak vysokej hroťák, když neumí vyskočit a hlavičkovat - !!!! To mám lepší výskok já týden po operaci kolene proboha. Ale my známe pouze jeden útok - a to ze zálohy či obrany přímo nakopávaná na Džeka, kterej, jak je zvykem, posere vše. Respektive ani nevybojuje a nechá se krásně přeskočit. Záloha není, nevidím nikoho. Samé nepřesnosti, žádné hezké přihrávky. Někdo tu psal s tím Pjaničem - jo. Je to tak, ten pamrd nám chybí jak nikdy. Momentálně nemáme nikoho, kdo by podržel balon a poslal nějakou finálku.

To je zda. Zdravím Vás chudáky do plzně. Tolik peněz akorát v prdeli.

Jo a Džeko, běž třeba do p......

Jo a ještě jedna věc. Upřímně jsem přál 3 body Plzni, protože si to fakt zasloužili a hráli dle mého sympaticky fotbal a hlavně oni chtěli ...

Plzeň byla skvělá. Já myslím že bod neni špatný, hráli asi 3 lidi ze základu a ta hra ve druhém poločase nebyla nejhorší.

Teď Fiore. Forza Roma!

France skoro znovu poslal klučovy center. Pekne gesto že mu zatlieskali.
Dzeko zase spaloval šance.
JJ je totalny traged. Prisnejši rozhodca mu mohol dat červenu na začiatku druheho polčasu. Na konci zapasu mu nasadili husle a bola s toho obrovska šanca. Vykony ktore predvadza nie su hodne ani lavičky.
Iturbe absolutne nič. Kludne tam namiesto neho mohol bit Ricci alebo Politano ( dnes dal gol Bilbau) alebo niekto z primavery.
Snad to bude v buducom zapase ine bola by škoda nezabojovat aj v EL.

Luciano už v rozhovoru naznačil, co pro něj EL znamená a v tom chtění týmu vyhrát se to bohužel promítá. Remízovej zápas, bod v Plzni nemusí být tragedie, stejný přístup tedy hra tak na 70-80 % v dalších zápasech už trochu ano. Když už to Luciano pojal jako experiment, tak tedy jako k experimentu...

Gerson špatná premiera, má se hodně co učit.
Iturbe nám zůstane na věky, nebo ho prodáme tak za čtvrtinu nákupky někam do Turecka. Běhá, bojuje, ale ta cenovka tomu dodává tragikomickej nádech.
Juan Jesus je zlo, neudělal snad nic dobře! Takhle rychle jsem si alergii na hráče čistě kvůli jeho hře ještě neudělal.
Fazio snad jediný lehčí pozitivum z experimentu, snad si zahraje víc, třeba právě na úkor toho ex-interisty.
Alisson by si zasloužil chytat před Wojtou.
Ještě k Paredesovi má tam dobrý momenty i příšerný. Že by to byl hotovej hráč schopnej hned nahradit kreativitu Pjaniče to bohužel zdaleka ne, lepší alternativa ale není, tak bude třeba trpělivost.

Střídající hráči hru nijak zvlášť neoživili, jen se s příchod Džeka redukovala taktika na nakopávání jeho směrem.

Jedním slovem nuda, ale asi by mě to s ohledem na první větu nemělo překvapovat.

ostudnej tým

scr

Když pominu výsledek zápasu, který je vlastně dle mého skvělej vzhledem k sestavě která nastoupila a vývoji zápasu, kde nás rozhodčí hooooooooooooooooooooodně podržel..takže díky..víc k tomu asi není co dodat..vzhledem ke kvalitám obou týmů to byla ze strany AS holomajzna. Musím říct, že kotel AS naprosto neuvěřitelnej. 90 minut se nezastavili hnali AS dopředu a s přehledem strčili do kapsy všechny fanoušky Plzněa především "kotel Plzně" a tvořili tak užasnou atmosféru na stadionu. Oceňuju ovace stadionu po příchodu Frančho na hřiště..měl jsem úpně husí kůži :) A jsem nadšenej z následného rozhovoru s dvěma Italama žijícimi v Praze na benzíně u Berouna při odjezdu směr Praha. Na zápas dorazilo i dost českých fandů, takže super. Hodně úsměvný byli naši vedle sedící ortodoxní "trenéři" fanoušci Plzně ve věkovém průměru 60 a vejš s prostatovými problémy a pivním oderém, který snad byli namrdaný i z toho nealka co tam točili.80minut i když jsem pořád mluvil česky tvrdili jeden druhýmu, že jsme italové a že to je super, že jsme přijeli na zápas a ten jeden pak čuměl jak péro z gauče, když jsem se ho ptal na nějaký drobnosti..ale jianak byli v pohodě. Takže shrnuto podtrženo..fajn výlet..uspokojivej výsledek..doma jim natrhneme prdele.

Gerson neviditelný.
Juan Jesus JAKO VŽDY naprosto APOKALYPTICKÝ, tohle absolutně nechápu - on je katastrofální na stoperu i beku a - ač nechci dělat chytrého - hned jsem říkal, že musí hrát Fazio a ne on. Průser je zranění Ruie a vymaštěnost Emersona, takže mi z toho na LB vychází do Vánoc Seck nebo ten paskvil s Peresem nebo Florem nalevo.
Jinak výkon i výsledek plně odpovídající přístupu k zápasu a sestavě. Ve druhé půli už Plzeň neměla nic, hráči v křeči, zralí na infuze, mají bod. My ho vezem v suchým tričku a půlkou béčkové sestavy. Ale dívat se na to, hlavně v první půli, moc nedalo. Ve druhé s prstem v zadku kontrolovaný zápas, ale bohužel jaksi pouze na remíze a bez zápalu.

Tohle byl prostě trénink na Violu, takže věřím, že zahrajem aspoň tam.

scr

[media]http://www.youtube.com/watch?v=EnVIx2Yvn4k[/media]

nějak se mi mrdá telefon, takže omluve kvalitu a ještě se to nenahrálo celé...až mi kamarádka pošle videa z fotaku tak se podelim :)

Z výsledku a výkonu bych nic nevyvozoval, vyvodil bych z toho dvě věci
- první je ta, co tu říká několik dalších a to je, že Juan Jesus je naprosto otřesnej, on Bakoše nehrál vůbec tělem, vždyť tohle nás učili od mala a je to jen další jeho gól - vytvořil jsem si na něj alergii.
- druhá věc je Iturbe, protože to je co kurva za fotbalistu? Luxusně vyhouzenejch 30 míčů.

Gersona by som z toho este vynechal, ale Jezis Maria tusim za 12 mega a Iturbe tusim za 25 mega uz ukazali dost na to, aby si Sabatini okamzite zbalil vsetky svoje veci a palil kade lahsie.
ak nie, tak este by to chcelo Ranocchiu dotiahnut...

Allison vyzera dobre, tak nech chyta on, kedze je na rozdiel od Wojtecha nas. vcera dobre este EL Shaarawy a Fazio. no a najvacsie vcerajsie pozitivum je, ze sme mohli byt svedkami dalsich dvadsiatichdvoch minut Franceho profesionalnej futbalovej kariery.

nevyzera to s nami dobre a mam taky pocit, ze nas v nedelu vecer po dlhom case fialky vyklepu.

Forza...

scr

Agostino napsal:
Gersona by som z toho este vynechal, ale Jezis Maria tusim za 12 mega a Iturbe tusim za 25 mega uz ukazali dost na to, aby si Sabatini okamzite zbalil vsetky svoje veci a palil kade lahsie.
ak nie, tak este by to chcelo Ranocchiu dotiahnut...

Allison vyzera dobre, tak nech chyta on, kedze je na rozdiel od Wojtecha nas. vcera dobre este EL Shaarawy a Fazio. no a najvacsie vcerajsie pozitivum je, ze sme mohli byt svedkami dalsich dvadsiatichdvoch minut Franceho profesionalnej futbalovej kariery.

nevyzera to s nami dobre a mam taky pocit, ze nas v nedelu vecer po dlhom case fialky vyklepu.

Forza...

Ti hele nevim, myslim, ze by Vojta tu Bakosovo hlavicku chytil. Allison mi spis prijde jak dobrej herec...vyvadi etydy, aby ty zakroky vypadaly narocne a nebezpecne..vsimni si kolik energie dal do vyrazeni te strely ke konci zapasu, ktera sla si myslim chytit a nemusel to vyrazet na roh. Pak tam byl obdobnej zakrok jako pri prvim golu jen s tim, ze tentokrat sla ta hlavicka primo temer na nej a on tam hodi rybycku jak kdyby skakal prez celou branu. Me se proste zatim nelibi jak chyta...ale je nas to mas pravdu :)

Nikým neobtěžovaný (když jsem to viděl v opakovačce, tak Jesus prostě a jednoduše vůbec neodhadl kam balon půjde a pak to vypustil) Bakoš to trefil skvěle, nejsem gólman nevím, jestli to mohl nebo nemohl chytat, ale rozhodně to jeho chyba nebyla. Pak tam navíc skvěle vychytal Ďuriše, kdy už jsem viděl, jak tečeme 2:1. Suma sumárum jeden nadstandardní zákrok a 1 gól co jeho nebyl a jeho chytatelnost je spekulativní. Porovnám-li s Wojtou a čerstvě zápasem se Sampou, první gól, kterej byl chytatelnější než ten Plzně včera, ale jako chybu to nevidím a druhej, o kterej se můžou s JJ podělit, protože ten balon mu prostě malým vápnem takhle proletět nemůže, tím spíš, když na něj nejdřív šel. Přičtu "výlet s Portem" a aniž bych počítal s tím, že je Alisson náš, tak si šanci dle mého zaslouží teď on. Fakt že je náš to jen podtrhuje.

Nicméně gólmani teď ten problém nejsou. Hrůzostrašná obrana, nekreativní střed a zahazování šancí, to už problémy jsou.

První zkusit vyřešit Faziem, kterej má alespoň elementární orientaci v prostoru a buď hybrid s Florem a Peresem, nebo ať dostane šanci Seck (hrát jsem ho neviděl). Emersona a JJ tam ale prostě nevydýchám. S druhým se holt musí Paredes popasovat, tam nezbývá nic než trpělivost a ta třetí... radši bez komentáře :)

Fiore je potřeba porazit, jinak to ten náš labilní tým psychicky zase srazí.