Skupina E 1. kolo: Plzeň - ROMA

Není to Liga mistrů, ale i na EL se dá vybudovat reputace. Viz Sevilla. Jasně, nevyhrajem ji tolikrát, možná ani jednou, ale proč se tepat za neúspěch v předkole, když se dá dívat do budoucna s nadějí, že?

Soupeře představovat nemusím, Plzeň je jasná. Sice trochu outsider, ale když se jí chce, umí si poradit i s většíma týmama. Navíc, všichni známe AS v pohárech. Je to, jak kdyby hráči používali jinej mód, jinou hlavu. Hromada možná nebude, ale i tak je Viktorka hodně silná, navíc doma. Bude nabuzená a je proč se jí obávat.

Četl jsem, že to Spal chce hodně protočit a dát šanci hráčům, kteří normálně nehrají, aby ukázali, že na to mají. Takže pokud to tak dopadne, tak po poločase vystřídá takový hráče, nasadí kvalitu a bude doufat. A po utkání zklamaně prohlásí, že na to ty hráči zřejmě nemají. Pokud ale nasadíme tempo jak ve druhý půli proti Dorii, Plzeň nemá šanc. Jsem pro změny, rozhodně, ale ne protáčet celou jedenáctku. Zvlášť v Plzni...

Asi:

Alisson - Peres, Fazio, Vermaelen, KdokolijennetragédJJ - Florenzi, Paredes, Nainggolan - Iturbe, Džeko, Perotti

Jdeme na to!!!

Forza ROMA!!! :Ok: :sala:

souhlasím. dal bych to nějak takto:

Alisson - Peres (Florenzi), Manolas (Vermaelen), Fazio, Seck - Paredes, Nainggolan - Iturbe, Gerson, El Shaarawy - Perotti (Džeko).

Largo napsal:
Sushi napsal:
kdo všechno jede?
já stále doufám.

Tys sehnal lístky? Já vím, že byli ve volným prodeji snad jen na místě ne?

max snad něco sehnal/sežene, nic není zatim oficiální a na výlet do plzně nemám bohužel přes den čas... takže doufám :lol:

Rím by mal hrať EL naplno a pokúsiť sa spraviť tam nejakú dieru, aby sme si tu reputáciu v Európe napravili.

scr

Ja jedu...mel jsi rick..mohl jsem koupit 4 max...takze dva jsem mohl vzit navic

scr

Carlo napsal:
Rím by mal hrať EL naplno a pokúsiť sa spraviť tam nejakú dieru, aby sme si tu reputáciu v Európe napravili.

bohuzel prej chce na Plzen spalek postavit lavicku co se tak proslycha kvuli vikendovemu zapasu s Fiore

scr

Mam na zitra jednu volnou vstupenku na zapas..Pritelkyne musi do prace. Kdyby mel nekdo zajem dejte vedet na foun 605539760 je to lupen za 1100 a do sektoru 10 vchod T. Pojedu sice z Mostu, ale neni problem nekoho vycvaknout i v Praze.

Mám dva volný lupeny vedle kotle AS. Je to ta rohová tribuna...lístky za 700, dám je za 500;-) Zajemci kdyztak PM nebo 604799385.

Carlo napsal:

:Ok:

Což ale nevylučuje nasazení Gersona, nebo Iturbeho

PsYchr napsal:
Carlo napsal:

Veď to som tým ani nemyslel. Bral som to všeobecne. AS by malo poraziť Plzeň aj s Faziom, Seckom, Gersonom či Iturbem

Carlo napsal:
PsYchr napsal:
Carlo napsal:

Veď to som tým ani nemyslel. Bral som to všeobecne. AS by malo poraziť Plzeň aj s Faziom, Seckom, Gersonom či Iturbem

a je to s nimi dokonce i pravděpodobnější než Jesusem nebo Emersonem

Probabili vypadá na:
Alisson - Peres, Manolas (Vermaelen), Fazio, Juan Jesus - Florenzi, Paredes, Nainggolan (Strootman) - Iturbe, Džeko, Perotti (El Shaarawy).

podle tréninků váhají mezi manolasem a vermaelenem, strootmanem a nainggolanem nebo shaarawym a perottim.
flore na box-2-boxu, fazio, alisson a iturbe vypadají na 100%

pasta napsal:
muze tu hodit nekdo vecer ten spocast ?

Něco se naházím.... nakonec se nedostanu kvůli času, ale streamy mě neminou.

Ať se zadaří a šťastnou cestu chlapi :danko: :Ok: :tlesk:

scr

Largo napsal:
pasta napsal:
muze tu hodit nekdo vecer ten spocast ?

Něco se naházím.... nakonec se nedostanu kvůli času, ale streamy mě neminou.

Ať se zadaří a šťastnou cestu chlapi :danko: :Ok: :tlesk:

davaji to na novasport