proto to píšouJá to čtu všude.
Zítra ho představujeme![]()
Suggestione Klopp, arriva la smentita dell’agente: “Jurgen alla Roma? Nulla di vero”
Marc Kosicke, storico agente del tedesco, si aggiunge alla lista di smentite sull'ipotesiwww.forzaroma.info
No, ten sen moc dlouho netrval![]()
KéžbyZítra ho představujeme![]()
Já to samý.Tvl já byl chvilku fakt šťastnej![]()
Byli nekde zminena i jmena potencionalnich posil?nebo jen posty o kterych sem cetlO Kloppovi a jeho potencionálních posilách jsem taky četl, ale nedávám tomu vůbec žádnou váhu. Musí to bejt nesmysl.
Byly i jména. Pamatuju si jen útočníka - Lucca z Udine. Pak tam byli ještě dva tři hráči, ale už nevím. Já tomu moc nevěřil, tak jsem tomu nedával nějakou pozornost.Byli nekde zminena i jmena potencionalnich posil?nebo jen posty o kterych sem cetl
Ve vší úctě k oboum trenérům, v současný době je Klopp jinej level, v Liverpoolu skončil sám, kdežto Mourinho k nám přišel po několika vyhazovech. Byl by to šok snad pro celej svět, kdyby kejvl na nabídku AS...i když chviličku jsem tomu chtěl taky věřit. Nicméně já (asi jako jeden z mála), vzpomínám na Mourinhovu práci rád.třeba jen mlžej
mourinho přišel, proč by nemohl klopp (pro to, aby nepřišli, se u obou najde důvodů... a mou přišel)
Byla. A to dost absurdní, typu Prati z Cagliari, Leoni z Parmy atd. Prý chtěl 6 posil + dva mladíky z Primavery, 3 posily do základu a tři na lavičku.Byli nekde zminena i jmena potencionalnich posil?nebo jen posty o kterych sem cetl
2 roky ješte máme nějaké podmínky co se musí dodržetDokud nebude trenér, nemá cenu to řešit
Btw. Máte někdo přehled jak jsme na tom s ffp?