Sir Claudio Ranieri

O Kloppovi a jeho potencionálních posilách jsem taky četl, ale nedávám tomu vůbec žádnou váhu. Musí to bejt nesmysl.

AS Řím měl mít podle deníku La Stampa ústní dohodu s Jürgenem Kloppem (57), což však záhy vyvrátil agent německého kouče Marc Krosicke. "Tyto zprávy se nezakládají na pravdě," uvedl.

x.com/fabrizioromano, football-italia.ne

třeba jen mlžej
mourinho přišel, proč by nemohl klopp (pro to, aby nepřišli, se u obou najde důvodů... a mou přišel)

Byli nekde zminena i jmena potencionalnich posil?nebo jen posty o kterych sem cetl
Byly i jména. Pamatuju si jen útočníka - Lucca z Udine. Pak tam byli ještě dva tři hráči, ale už nevím. Já tomu moc nevěřil, tak jsem tomu nedával nějakou pozornost.

třeba jen mlžej
mourinho přišel, proč by nemohl klopp (pro to, aby nepřišli, se u obou najde důvodů... a mou přišel)
Ve vší úctě k oboum trenérům, v současný době je Klopp jinej level, v Liverpoolu skončil sám, kdežto Mourinho k nám přišel po několika vyhazovech. Byl by to šok snad pro celej svět, kdyby kejvl na nabídku AS...i když chviličku jsem tomu chtěl taky věřit. Nicméně já (asi jako jeden z mála), vzpomínám na Mourinhovu práci rád. :)
Doufám, že se trenér vyjasní co nejdřív, ať si může formovat tým podle svýho a vštěpovat hráčům danej styl co nejdřív.

Byli nekde zminena i jmena potencionalnich posil?nebo jen posty o kterych sem cetl
Byla. A to dost absurdní, typu Prati z Cagliari, Leoni z Parmy atd. Prý chtěl 6 posil + dva mladíky z Primavery, 3 posily do základu a tři na lavičku.