👏👏👏
Sushi Příspěvků 24,390 Čtvrtek v 13:44 #28 A teď jsem naopak viděl video z tiskovky ranieriho, kterej jednak mlží, jednak se vyjádřil tak, že novináři jména, co on má v hlavě, zatím netrefili
A teď jsem naopak viděl video z tiskovky ranieriho, kterej jednak mlží, jednak se vyjádřil tak, že novináři jména, co on má v hlavě, zatím netrefili
Francesco Totti AS Příspěvků 6,553 Čtvrtek v 16:07 #29 Já někde četl že to bude jeden z dvojice Sarri - Montella
HugoBoss27 Příspěvků 3,783 Čtvrtek v 19:42 #30 Pise se Gasperini Montella Allegri Sarri ja Sarriho nemuzu ani videt….ostatni nevim no…po Claudiovi to bude mit kazdy tezke De Zerbi tezko asi pujde od tymu LM
Pise se Gasperini Montella Allegri Sarri ja Sarriho nemuzu ani videt….ostatni nevim no…po Claudiovi to bude mit kazdy tezke De Zerbi tezko asi pujde od tymu LM
Francesco Totti AS Příspěvků 6,553 Pátek v 10:52 #32 Současný trenér AS Řím Ranieri hledá svého nástupce pro příští sezonu. Jedno jméno už veřejně vyloučil Claudio Ranieri potvrdil, že spolu se sportovním ředitelem Florentem Ghisolfim vede hledání nového trenéra AS Řím pro příští sezonu. Navzdory infotbal.cz
Současný trenér AS Řím Ranieri hledá svého nástupce pro příští sezonu. Jedno jméno už veřejně vyloučil Claudio Ranieri potvrdil, že spolu se sportovním ředitelem Florentem Ghisolfim vede hledání nového trenéra AS Řím pro příští sezonu. Navzdory infotbal.cz