Sevilla - Roma

Pardon, na Atalantu koukat nemusíme. Do EL jde i šestej tým, takže v pohodě. Jen nesmíme získat horší výsledek než sedmý Juve, který hraje s Udinese.
Přesně tak, o tom jsem psal. Jenže je tam Spezia, odpočatá a hrající o bytí a nebytí v Serii A. My rozmrdaní po včerejšku. Jako jasné to nevidím. Že to Juventus nemá v Udine, kterýmu už vůbec o nic nejde, pošéfovaný, to nemám obavy.

Přesně tak, o tom jsem psal. Jenže je tam Spezia, odpočatá a hrající o bytí a nebytí v Serii A. My rozmrdaní po včerejšku. Jako jasné to nevidím. Že to Juventus nemá v Udine, kterýmu už vůbec o nic nejde, pošéfovaný, to nemám obavy.

Tam by se ještě dalo spléhat na to, že zasáhne UEFA a Juventus, pokud vyhraje v Udinese, prostě do pohárů nepustí. Ale to je jako vsadit účast v Lize mistrů na jedno finále...

Najlepší hráči odchádzali vždy po dvoch troch rokoch z Ríma a vždy aj budú ak im inde budú ponúkať lepšie podmienky a je jedno či tu bude Mourinho alebo nebude. Navyše v dnešnom kádri sú iba dvaja extra hráči akých mal Rím málokedy. Dybala ktorý ale z vlastnej vôle podľa mňa neodíde. Tu je kráľ aj stým jeho zdravim ktoré mu dovoľuje hrať možno polovicu sezóny. Stym by sa v nejakom väčšom klube kde majú alternatívy zakopal.
A potom Smalling. Tomu ide o prachy chce viac ( zaslúžene) nejde mu o Mourinha.
Čize naozaj nechápem o akých hračov sa to bojíš. Medzi ostatnými tam není žiadny extra hrač. Za mňa je toto ničim nepodloženy veľký mýtus. A aby som bol presný ešte minulú sezónu tu bol jeden extra hráč a to Mkhitaryan. Dokázal to aj tento rok keď bol jednou z hlavných postáv Interu na ceste do finale a odišiel práve preto že ho Mourinho nechcel. Dnešní hrači idú za peniazmi a to je realita ktorá rozhoduje.
Ano, chtěl jsem především říct, že nikdo výrazný nepřijde. Ano, Smalling snad o ty 2 roky prodloužil a zůstane. Právě u Dybaly ale o setrvání absolutně přesvědčený nejsem, při jeho směšné výkupce 30 mega. Pak je tu Wijnaldum, který ale nejenže byl 2/3 času zraněnej, ale uznávám, že ač světový hráč, nepřesvědčil. Ten nicméně určitě rovněž nebude chtít zůstat. Uvidíme taky, co třeba takový Spinazzola. Abraham snad zůstane, především proto, že měl zejména v domácí lize mizernou sezónu, a tak zájem o něj nepředpokládám. A já si přeju, aby zůstal, protože mu věřím. Loni byl skvělý, letos útlum, ale jsem přesvědčen, že se do toho zase dostane. Co bude dle mého taky důležité, je nový gólman. Patricio už lepší nebude, letošek ukázal, že jde naopak s výkonností dolů. Nebránil bych se vůbec, když už máme tu portugalskou enklávu, Josému Sá z Wolverhamptonu, skvělý brankář. Nadchl mne už v Olomouci hezkých pár let nazpátek během Eura 21ček.

Aspoň jsem si udělal radost a koupil na oficiálních stránkách triko s Dybalou a štulpny, abych zmírnil to zklamání. Když by se nějakým zázrakem povedlo Atalantě prohrát a nám vyhrát a dostali bysme se do EL, tak já asi tuhle sezonu nebudu hodnotit tak negativně, jak by se mohlo zdát. Finále EL, kvalifikace do dalšího ročníku, radost z Dybaly nebo progres Boveho, to jsou věci, který jsou pozitivní.
Nám stačí v neděli vyhrát a EL je jistá 😉 a nebo musíme získat více bodů než v neděli Juventus aby nás nepřeskočíl

Ano, chtěl jsem především říct, že nikdo výrazný nepřijde. Ano, Smalling snad o ty 2 roky prodloužil a zůstane. Právě u Dybaly ale o setrvání absolutně přesvědčený nejsem, při jeho směšné výkupce 30 mega. Pak je tu Wijnaldum, který ale nejenže byl 2/3 času zraněnej, ale uznávám, že ač světový hráč, nepřesvědčil. Ten nicméně určitě rovněž nebude chtít zůstat. Uvidíme taky, co třeba takový Spinazzola. Abraham snad zůstane, především proto, že měl zejména v domácí lize mizernou sezónu, a tak zájem o něj nepředpokládám. A já si přeju, aby zůstal, protože mu věřím. Loni byl skvělý, letos útlum, ale jsem přesvědčen, že se do toho zase dostane. Co bude dle mého taky důležité, je nový gólman. Patricio už lepší nebude, letošek ukázal, že jde naopak s výkonností dolů. Nebránil bych se vůbec, když už máme tu portugalskou enklávu, Josému Sá z Wolverhamptonu, skvělý brankář. Nadchl mne už v Olomouci hezkých pár let nazpátek během Eura 21ček.

S novým brankářem souhlas. Já bych preferoval Itala, respektive hráče se zkušenostma z calcia. Někoho jako Carnesecchi, Di Gregorio nebo Vicario. Všichni tři letos skvělí. Pak bude nutností záložník a podle mě i oba krajní obránci.

Dovolím si jednu poznámku ke včerejšku. Na výhru jsme bezpochyby měli, v prvním poločase jsme to jasně dokázali. Ale čím mě zase a opět naštvali, je to neustálé hádání, válení se po zemi a diskutování s rozhodčím. Tohle bych čekal v týmu jiného ražení a ne u AS ve finále EL. Kdyby se s stakovou vervou vrhli do nastavení, skončilo by to možná jinak.

Na druhou stranu, dostat se s takovým týmem do finále EL je i tak neskutečný počin...

Dovolím si jednu poznámku ke včerejšku. Na výhru jsme bezpochyby měli, v prvním poločase jsme to jasně dokázali. Ale čím mě zase a opět naštvali, je to neustálé hádání, válení se po zemi a diskutování s rozhodčím. Tohle bych čekal v týmu jiného ražení a ne u AS ve finále EL. Kdyby se s stakovou vervou vrhli do nastavení, skončilo by to možná jinak.

Na druhou stranu, dostat se s takovým týmem do finále EL je i tak neskutečný počin...
Souhlas. Třeba za našeho kapitàna jsem se vyloženě musel stydět.

😂 úboha reakcia ako vždy keď prehra.

Pritom nadávať si môže sám zato že spravil dve veľké taktické chyby ktoré negatívne ovplyvnili zápas

Rím bol prvých 35 minút lepšie mužstvo ale potom čo dali gól sa stiahli betónovat. Lenže za tých ostávajúcich 10 minút prvého polčasu bolo jasné že to je presne to čo Seville vyhovuje a načo sa pripravila. do 35 minúty nemali nič a potom zrazu tlak, tyčka na konci polčasu. A namiesto toho aby im cez prestávku nakázal pokračovať v tých prvých 35 minútach poslal ich betónovat 1:0 dokonca zápasu. Zase prišiel hneď po prestávke veľký tlak a rýchle vyrovnanie síce vlastným gólom ale vyplývajúce z tlaku.

Druhá chýba nepochopiteľný hráči a poradie na penalty . Aj keby ma Mancini prosil na kolenách tak ho na penalty vo finále nedám. Keby sa dalo popredu staviť nato že nedá penaltu tak nato stavím.. a spoľahnúť sa nato že dvaja stopéri má dostanú až do štvrtej piatej série je tiež prinajlepšom odvážne.
Naprosto přesně. Potřebujem trenéra co chce hrát fotbal 90 minut

Inak ta skrumaz co bola v 67mim tam nebola ruka?

Přílohy

• received_208071134960239.jpeg
    received_208071134960239.jpeg
    410 KB · Zobrazeno: 12
Rozhodčí byl ocas. To je jedna věc. Dávat takový příklad našim dětem věc druhá. Hovada, kterým nedochází, že nic k lepšímu nezmění, naopak.

Ostuda. Mozna nepiskal idealne a s nekterejma vecma sem nesouhlasil, ale tohle je proste moc. A jak uz napsalo par lidi na italskejc webech, katalyzatorem toho je Mourinho a jeho reakce. Chapu ohromny zklamani, ale zase nas postavil do spatnyho svetla.