Carlo napsal:Kto je Radja ?
Nainggolan
Carlo napsal:Kto je Radja ?
Maritazzi napsal:Po dlouhý době mám čas aspoň něco napsat. Viděl jsem to od Florenziho šance na konci poločasu a musím říct, že se mi to líbilo od dost hráčů. Destro, Dani, Balza konečně dal přesnej balon ve dvou zápasech po sobě, Toro... Určitě to je z velký části zapříčiněno tragickým Interem, to je fakt něco neskutečnýho, co se z nich stalo, ale moc jim to přeju. Co jsem viděl já, neviděl bych ten systém jako špatný, naopak jsme si je mazali docela na chleba. Souhlasím s dankovým registou, Dani může v rozehře pomáhat (jako před druhym golem), ale nemůže na něm stát, to se opakujem pořád dokola. Problém je, že není kde brát, mě žádné reálné jméno nenapadá. Každopádně na to jak se ta sezona vyvíjela, tak může dopadnout ještě dobře. Tímhle jsme si s největší pravděpodobností zajistili Evropu na příští rok a mělo by být snazší udržet Lamelu, Marquinhose... Jenom už konečně rozkopat to Lazio, už ten pocit výhry nad nima chybí hodně. Na sraz bych se přidal.
Tony napsal:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Boj8llp0iI8&feature=youtu.be[/youtube]
![]()
![]()
![]()