jsem pro :Ok:Largo napsal:Teď vážně.....26. května, finále.....Tohle už by chtělo sraz....Hmm?
Largo napsal:Teď vážně.....26. května, finále.....Tohle už by chtělo sraz....Hmm?
90210 napsal:Largo napsal:Teď vážně.....26. května, finále.....Tohle už by chtělo sraz....Hmm?
Taky jsem pro.
S tim ze na Lazio neumime mas pravdu a nejsem si jistej vubec nicim. Ale treba zrovna bude nas den.
Sushi napsal:sraz - mám 28. května státniciale vy běžte a enjoy...
kdoví jestli to vůbec uvidim
jinak dneska strašnej fotbal a 3 krásný góly, daje
dneska nejlepší lamela, nejhorší (navzdory akci u druhýho gólu) de rossi
daje Roma
pasta napsal:Sraz to by slo a ted by jsme to mohli udelat na morave i slovaci by to meli kousek![]()
Largo napsal:Sushi napsal:sraz - mám 28. května státniciale vy běžte a enjoy...
daje Roma
Budem držet palce....
Nezapomeň, že máš v zádech celou kavalerii romanistů!
Zvládneš to! :wink:
klida napsal:já myslim, že sraz na Moravě je dobrej nápad, aspon se podívám v klidu na kompu.... a založte si na to topic v Komunitě
Sushi napsal:klida napsal:já myslim, že sraz na Moravě je dobrej nápad, aspon se podívám v klidu na kompu.... a založte si na to topic v Komunitě![]()
s tim topikem ale vážně, podle mě by mohla být i slušná účast
Sushi napsal:Largo napsal:Sushi napsal:sraz - mám 28. května státniciale vy běžte a enjoy...
daje Roma
Budem držet palce....
Nezapomeň, že máš v zádech celou kavalerii romanistů!
Zvládneš to! :wink:
dik![]()
nojo, budou to nervy, tenhle tejden už se začínám učit. umřu. a pokud neumřu, umřu 26. 5. při tom derby![]()
Sushi napsal:jsem vyklepanej už teď... no, škoda že se to takhle blbě sešlo. třeba to ještě posunou, takovej papež by třeba mohl umřít. nebo tak něco.![]()
moraváků je tu dost, byla by to změna... ale jinak vám to bohužel tentokrát organizovat nemůžu, takže se toho ujmi a je to![]()