Semifinále II. zápas, Roma-Lazio

Largo napsal:
Je to možná jen můj dojem, ale mám poslední dobou ze Spallettiho slov a ovzduší v Římě pocit, že Spal furt hledá nějaký výmluvy, proč odejít. Že už se setrváním vlastně ani nepočítá....
Ať si jde :pch:

klasika, no, projebané po prvním zápase, stejně jako Lyon
catenaccio slaví úspěch, ale zase možnost takhle uspět jsme jim dali z minula my
plus ty věci z první půle

Pyrrhovo vítězství jako s Lyonem
uvidíme, co Lucianone, pokud skutečně skončí navzdory tomu, že ho chceme i dál, tak ať jde, no
pak bych doufal, že by se mohlo podařit ono duo Monchi-Emery, kterýho šejkové imho vyhodí - ale to už předbíhám
byl bych rád, kdyby Luciano zůstal

pice zrovna ked sa CURVA SUD vratila...bolo jasne,ze ak dostaneme gol vypadneme presne ako s Lyonom ,posrali sa obidva prve zapasy...proste Rim je asi prekliaty a nie je mu v europe alebo coppa italia dopriany ziadny uspech ,nie to este finale.za posledne roky same debakle ,posrate zapasy ,ani kusok stastia... bodaj by juvehnus postupil do finale LM a stracal body,6 + vzajomny zapas,v kutiku duse budem nieco dufat........DAJE !!!

Víťazná mentalita strikes back.

Zakaždým. ZAKAŽDÝM sa Rím rozsype, akonáhle o niečo ide. Je jedno, kto to trénuje, je jedno, kto to vlastní, je jedno, kto je na ihrisku.

Na to, aby si tomuto fandil, musíš byť mentál.

No nič, furt je v hre veľa, tak to skúsme neposrať. :sala:

Ucast v Lige Majstrov mi pride viac nez dost.
Kor ked si nemozeme dovolit ist do predkola, lebo by nas vyradil AZ Alkmaar, alebo ktokolvek iny.

Largo napsal:
Je to možná jen můj dojem, ale mám poslední dobou ze Spallettiho slov a ovzduší v Římě pocit, že Spal furt hledá nějaký výmluvy, proč odejít. Že už se setrváním vlastně ani nepočítá....

Pod tohle se podepíšu...

danko10 napsal:
Ucast v Lige Majstrov mi pride viac nez dost.
Kor ked si nemozeme dovolit ist do predkola, lebo by nas vyradil AZ Alkmaar, alebo ktokolvek iny.

:!: :!: :!:

Navíc Spalletti, kupodivu, po zápase odchod nepotvrdil.

Po druhým gólu jsem vypnul. Je to velmi slabá útěcha, ale jsem alespoň rád, že to podle výsledku nezabalili, nebo to neskončilo nějakou ostudou s vyloučenýma ala Porto (byť ta Paredesova kosa hned po prvním gólu sváděla k tomu, že frustrace propukne). Stejně jako s Lyonem byl základ neinkasovat a bohužel se to stejně tak nepovedlo. Dva osudně tragické první zápasy. :zed:

Druhý místo je must, takže je zatraceně o co hrát, bez jistoty LM v kapse nechci letní mercato vidět. Co to udělá víme z letoška. Čímž se podle mě dostáváme i k tématu Špalek. Jednak je patrně nasranej (a dle mého oprávněně) na vedení a Sabu s tím, co mu připravili s ohledem na ambice, o kterejch v Římě tradičně rádi mluví všichni počínaje uklízečkou. Letošní treble byl obzvláště povedená fantazie. Jednak to vypadá, že se moc nekámoší s naším "co by letadlem 8 hodin doletěl" šéfem. A v neposlední řadě je otrávenej z novinářů, za což si jistě může trochu i sám, ale teď už s provokováním asi jen tak neskončí. Nechat ho jít by byla dle mě veliká chyba.

Za sebe doufám, že:
a) urveme druhé místo co nejdříve
b) nebude prodán víc než jeden z dvojice Rudiger - Kostas a hlavně zůstane Radja (na prachy bych klidně použil Paredese)
c) Luciano ve spolupráci s novým sportovním ředitelem najde společnou řeč a zůstane
d) tým před příští sezonou se nebude řešit na konci přestupáku

EDIT: Z Manciniho bych se asi pos*al... http://www.football-italia.net/100685/roma-contact-mancini :grr: :twisted: