Semifinále II. zápas, Roma-Lazio

Dnes 20.45.

Madafaka, hrame dnes a nikoho to netrapi.

Asi pojdeme s Danom kukat niekde, keby ste chceli v BA.

Podla mna to nedame, ale tak necham sa prekvapit.

bude to těžký. zásadní je hrát trpělivě a hlavně nedostat gól. 4:1 už by byl mazec. budou nervy, jde i o toho Luciana. strašně si přeju, abysme to dali!

vypadá to, že by snad místo Fazia měl být Jesus... to bych nebyl rád. zranění? matení Lazia nebo Lucianovy mysli?

+ teda

snad nemá pokyn od Nedvěda, že ve finále budou mrdky

daje!!!
:daje: :daje: :daje:

Tlačíme, ale to je všechno. Laziu hrozně vyhovuje ten styl, že my musíme.

Mna tak strasne irituje to, ze kazda jedna strielana prihravka a center do sestnastky skonci na prvom hracovi.

Aspoň něco. Ale nelíbí se mi to, tři góly jim v životě nedáme.

Salah není vidět, Rüdiger nevýraznej. Není koho střídat, aby to zvedlo kvalitu. Maximálně bych stáhl Salaha a poslal tam Perottiho, jinak snad přijde i Totti.

stará písnička

Džeko má sice 33 gólů, ale v klíčovou chvíli ve 3. minutě netrefí ze 4 metrů bránu, Faraon jde sám, nic z toho, Momovi to ukopnou na poslední chvíli. Vždycky, když o něco jde, zpackáme to. Same old shit.

no, nic, pokusme se o zázrak
daje

To je tak, když se během dvou tejdnů posere celá sezona, protože hraje 12 hráčů

No nič, jebnime im tam 3 góly a ahoj... prehrali sme si to už 1. zápas, teraz s tým už nič nespravíme... asi prvých 10 minút sa mi páčil Paredes, pak založil protiutok Lazia a odvtedy je zas na tom ihrisku uplne neznesitelny... mal by tam hodiť Perottiho na podhrot, nemáme to ich catenaccio ako inak prekvapiť...

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
stará písnička

Džeko má sice 33 gólů, ale v klíčovou chvíli ve 3. minutě netrefí ze 4 metrů bránu, Faraon jde sám, nic z toho, Momovi to ukopnou na poslední chvíli. Vždycky, když o něco jde, zpackáme to. Same old shit.

no, nic, pokusme se o zázrak
daje

Přesně tak....

Je to možná jen můj dojem, ale mám poslední dobou ze Spallettiho slov a ovzduší v Římě pocit, že Spal furt hledá nějaký výmluvy, proč odejít. Že už se setrváním vlastně ani nepočítá....

Largo napsal:
Je to možná jen můj dojem, ale mám poslední dobou ze Spallettiho slov a ovzduší v Římě pocit, že Spal furt hledá nějaký výmluvy, proč odejít. Že už se setrváním vlastně ani nepočítá....

poslední měsíc pořád říká, že když nic nevyhraje, tak skončí, takže asi adios