Semifinále I. zápas, Lazio-Roma

Zatím nejhorší utkání, jaký jsem u nás za poslední dobu viděl....

Že dostanem nějakou branku, to bych se nedivil. Ale že nedáme ani jednu, to už je moc-.....hned by ta odveta byla hezčí.

Akoze, 13 ludi neutiahne tri sutaze, a to sme niekedy hromzili ked bolo pocas prestupoveho obdobia ticho, nech mame siroky kader. Prehrame, nic sa nedeje, nemozeme vyhrat kazdy zapas. Ideme dalej. Ak sa chalani v odvete trochu vzchopia, dve im supnu.

Dnes im funguje 1 na 1 lepsie ako nam. Co bolo rozhodujuce da sa povedat.

Sudca to imho dnes nepiska dobre.

Spalek sa musi poucit.

Tak pohár zase vyhraje Juventus, protože Alegrimu nedělá problém točit sestavu.
Sem zvědavej na neděli, du vsadit na Neapol

No, ty pičo. Začli jsme hrát až ve druhé půli, jenže z brejku 2:0. Jim šlo, na co sáhli, nám pak hovno i přes pozdní snahu. Ke konci obrovský tlak, ale nic z toho. Nečekal jsem. Probudili jsme se pozdě. Nevím, jestli jsme fakt unavení nebo jsme to jednoduše podcenili, ale do odvety výsledek z těch nejpříšernějších. Pokud nám za měsíc jeden šoupnou, musíme dát čtyři... Je potřeba se poučit, další těžké zápasy následují. Na Neapol bych Paredese nechal na tribuně, nechal odfrknout Fazia (Jesus, já vím, ale na Lyon je potřeba odpočatej Fazio), Dani of course na plac a je otázka, co s Ninjou, kterej by ten ofrk potřeboval taky.

PsYchr napsal:

tomu říkám přístup fanouška, panečku

Náš kádr je tristní.Tim myslím počtem....Na 3 soutěže to prostě není...Je čas se s tím smířit.Nejsme kapela aby jsme furt vyhravali :eek: ..Teď si to aspon trochu vynahrazuji u zápasu Real LasPalmas..A to ocekavejme v Neapoli ještě větší kvalitu než je :lzm:

co mi hlavne vadi je to, ze Spalletti nedohovori hracom, aby tolko nerozpravali pred zapasmi, lebo jedna vec je prehrat s muzstvom, ktore ma dvakrat viac sil a druha je vyhlasovat pred zapasom, ze to je nas zapas, alebo ze vyhrame obe derby...

menej kecat a viac makat...

nevedel som sa dockat navratu Florenziho, takze teraz sa budem za odmenu divat na Peresa do konca sezony *omg*

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
tomu říkám přístup fanouška, panečku

:Ok: jsou i horší, jsou takový, který by Špalka na hodinu vyhodili, já v týhle fázi ještě nejsem

došly síly, nejdřív psychický a pak i fyzický
úplně chyběla jiskra
ten Manolasovo pohled, když ukázali těch 6 minut, hovořil za vše
za 98 minut jsme neudělali vůbec nic
Salah hroznej
Paredes taky
nevím, jak hodně trénoval ted, ale Emerson mi přišel nepřipravenej
vůbec jsme nedokázali doplnit Džeka vepředu, jenom pár centrů na náhodu a většinou byly hrozný

:zed: kurwa prehra s mrdkami sa vzdy zle predychava
lazio nas takticky preštalo,hrali to na brejky a dali 2 goly,my sme ich hrali ale nic neukazali...odveta bude kurewsky narocna,ale verim ,bude to chciet plny kokol cervenych a nedostat gol....VYHRALI BITKU,ALE NIE VOJNU!............... :roma:

Romulus napsal:
:zed: kurwa prehra s mrdkami sa vzdy zle predychava
lazio nas takticky preštalo,hrali to na brejky a dali 2 goly,my sme ich hrali ale nic neukazali...odveta bude kurewsky narocna,ale verim ,bude to chciet plny kokol cervenych a nedostat gol....VYHRALI BITKU,ALE NIE VOJNU!............... :roma:
s timhle naprosto souhlasim, pod tohle se podepisu. Z nekterych komentu tady je mi na bliti.

PsYchr napsal:

Měl sem si vsadit i včera, tehdá mi to na tu Neapol vyšlo.