Sbohem Franco...

Sushi napsal:

UNICO

"vaffa" ladri del calcio

Dozvěděl jsem se otom u? ráno , celej den jsem nad tim dumal a smutnil a přmej?lel co se s AS mu?e stát stra?ně mě to mrzí byl to výbornej chlap a prezident , jen ted at se z nás nestane chelsea , nebo přestanu AS fandit.

Já doufám,?e AS zůstane takové jaké je také proto jim fandím a jsem rád,?e tam jsou tyhle kluci co tam teď jsou :wink: já nechci aby se AS skončilo jako Chelsea,Inter a Citizens ja si nedokazu predstavit AS jako tym kterej nehraje pro fanousky,ale pro prachy :!: K AS mi proste patri i ty neuspechy a i to ze jsme nikdy nebyli buhvijak velky klub proto AS fandim nejsem jako fanousci ktery zacali fandit Chelsea nebo MU kvuli tomu ze se jim zacalo darit ja AS fandil i v dobe kdy nas trenoval Voller,Luigi Del Neri,Cesare Prandelli v jedne sezone 2004/2005,která byla stra?ná :) Kdyby se z AS stala masina na penize jako Chelsea asi bych porad AS fandil ale byl bych solidne nastvanej,protoze takhle jsem AS nikdy nechtel videt!SNAD AS TAKHLE NESKONCI :cry: :!: :evil:

Juventus nebýval sympatický u? v 80. letech, nato? pak pod taktovkou mocného klubového ředitele Luciana Moggiho. Některé kluby ze severu pravidelně neplatily fotbalové asociaci poplatky, ale byl to v?dy turínský klub, který nesl označení "společnost zlodějů". O turínském klubu tak mluvil ředitel římského AS Franco Sensi, napodobil ho i český trenér Zdeněk Zeman.

eddaje!

SUSIsr napsal:
"společnost zlodějů". O turínském klubu tak mluvil ředitel římského AS Franco Sensi, napodobil ho i český trenér Zdeněk Zeman.
:!: :!: :!:

franco ma jediny dite - rosellu, nebo ma tech dcer vic? nekde jsem cetl ze ma vic dcer, ale tezko rict. nevis sushi?

Code:
http://www.corrieredellosport.it/Fotogallery/Calcio/6397/0/Sensi%2C+migliaia+di+persone+alla+camera+ardente

90210: úryvek z Sushiho článku:
Po jeho boku stáli jeho ?ena Maria, dcery Rosella, Cristina a Silvia a nejbli??í příbuzní, kteří s ním strávili celý den

Maty napsal:
90210: úryvek z Sushiho článku:
Po jeho boku stáli jeho ?ena Maria, dcery Rosella, Cristina a Silvia a nejbli??í příbuzní, kteří s ním strávili celý den

A je?tě se říkalo, ?e měl čtvrtou dceru a měl jí nejrad?i - la Roma.