Rui Patricio
90210 Příspěvků 4,153 9 Srp 2021 #4 Abaddon napsal: Neočekávám nic extra...ať hlavně nedělá chyby Click to expand... Za 11 mega ty vole....Cekam dalsiho Olsena/Pau Lopeze, ale rad bych se spletl. Spis mel prijit Sirigu, svy by si odvedl podobne jako predtim De Sanctis.
Abaddon napsal: Neočekávám nic extra...ať hlavně nedělá chyby Click to expand... Za 11 mega ty vole....Cekam dalsiho Olsena/Pau Lopeze, ale rad bych se spletl. Spis mel prijit Sirigu, svy by si odvedl podobne jako predtim De Sanctis.
Francesco Totti AS Příspěvků 6,970 11 Pro 2025 #6 Ukončil kariéru. Za mě jeden z těch lepších za poslední roky
HugoBoss27 Příspěvků 4,217 11 Pro 2025 #7 Francesco Totti AS napsal: Ukončil kariéru. Za mě jeden z těch lepších za poslední roky Click to expand... Jojo dobra zed vzadu za Mou
Francesco Totti AS napsal: Ukončil kariéru. Za mě jeden z těch lepších za poslední roky Click to expand... Jojo dobra zed vzadu za Mou
IL PRINCIPINO (Richie) Příspěvků 7,132 11 Pro 2025 #9 Ke konci to šlo trochu dolů už, ale svoje si určitě odvedl. A především už za ním vyrůstal Mile!
Abaddon Příspěvků 2,792 12 Pro 2025 #11 pasta napsal: Za mě solidní gólman u nás Click to expand... Souhlasím. Konzistentní, svoje si odchytal.
pasta napsal: Za mě solidní gólman u nás Click to expand... Souhlasím. Konzistentní, svoje si odchytal.