Big Rom je delo, o tom zadna, jeho dopad je srovnatelnej s Batistutou. Ale ja si myslim, ze pro AS neni udrzitelny koupit ho natrvalo. Tahle sazka na okamzitej sukces pomoci zkusenych hracu s velkymi platy nam vysla v prvnim roce (vitezstvi Konferencni ligy), ve druhym jsme byli blizko. Porad se ale nedokazeme prosadit pres spicku ligy do Ligy mistru a prave jeji pravidelna a dlouhodoba ucast nebo neucast ma dost zasadni vliv na nasi ekonomiku. A ja si proste nemyslim, ze je pro nas dobry a chytry vsadit vsechno na tuhle jednu kartu. To znamena kupovani drahejch hvezd (jen dva tymy v lize plati vic na platech hracu nez my, Juve a Inter, a to uz dlouhodobe), ktery jsou vetsinou na sklonku kariery (Patricio, Dybala, Lukaku, tomu bude 31!, atd.)
Tohle pro me neni spravna cesta, Chce to koncepci, snizit platy a najmout kouce, ktery s tema hracema umi pracovat a tskutecne jejich hodnotu vytvaret, byt by se pak museli prodat. Takze kdyz uz utracet, tak za mlady, perspektivni hrace. Neco typu Rovella v Laziu. K nam by se mi z ligy libil Nikola Krstovic z Lecce, Tommaso Baldanzi z Empoli, Michele Di Gregorio z Monzy, Stefano Turati ze Sassuola nebo Lazar Samardzic z Udinese.
To povazuju za lepsi a dlouhodobejsi cestu k uspechu… Ale ne s Mourinhem na lavicce.
Daje