Ja taky, ale vzhledem k tomu jak bidny vysledky mame v poslednich letech proti top tymum v Italii je tady bohuzel hodne mala sance, protoze dalsi kolo jdeme proti Interu a museli bysme porazit 3 silny soupere po sobe, coz je ted pro nas skoro nerealny.
Ten format Coppy je na hovno, pripomina mi to nasazovani na tenisovych turnajich, kdy jdou pokazdy ti nejlepsi proti sobe ve finale, nejsou tady zadna prekvapeni a poharu by hodne prospelo, kdyby tam byl nahodnej los podobne jako v jednom z tech poharu v Anglii.
To je bez debat, ja bych se na nej primarne soustredil uz poslednich 10 let, co tam na nas ukor ryzovalo Lazio apod. a my uz jsme nebyli 2.tym v Italii za Interem nebo Juve, tzn. bez sance na titul.
Já hlavně nechápu proč hrajeme tak hnusný fotbal a vše vracíme na naše stopery a to jsme u jejich vápna a oni se otočí a vše zpět na půlku no řeknu vám na pohled je to hrozné !!!My to otočíme ale ......... Perez je bohužel dost špatný a ne jen on a to jsem byl rád před zápasem že dostane šanci
Výborně. Držíme se v tom zápase s favoritem, pátým klubem druhé ligy, zuby nehty, s vyrovnáním na 1:1. Poločas. Je třeba nabrat síly na náročnou bitvu druhého dějství. Daje Mou, zabojujeme ještě.
Tak jsme v prdeli 9.2 od 18:00 na Interu, včera Abraham nejlepší na hřišti on ty čísla nemá špatné když si ještě vezmu že dal 8x tyčku tak pár gólů dal on mít lepší podporu zálohy tak má co zápas to gól , včera ho několikrát mohli vysunout a nic.Ti hráči musí chtít hrát více vpřed jak na začátku 2 půle pak to i vypadá trochu fotbalově to nahrávání vzadu k ničemu nevede maximálně k chybam