Roma vs Janov od 15:00 Sobota

Janov je hodně marný. Tady by to měla být povinnost i pro nás, kteří jsme schopni prohrát s každým

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Sheva sa tam ohrial pár zápasov, kým zase vymenili trénera. Vyhrať doma s Janovom je by som povedal až nevyhnutné.

Abaddon napsal:
Týmy s čerstvě vyměněným trenérem jsou nevyzpytatelný, ale dáme to.
Naposledy nás tak překvapil Hellas.
Maji i nějaké nové hráče, ale pochybuju že to bude hrát roli

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Během předzápasové konference José Mourinho oznámil absenci Lorenza Pellegriniho pro zítřejší zapas. 4-2-3-1. V brance potvrdil Rui Patricio. Před ním připraveni Karsdorp, Mancini, Smalling a Maitland-Niles, kteří by měli vyhrát hlasování s Vinou. Ve středu má jistotu dresu Oliveira a na druhém startovním místě je momentálně Veretout před Cristantem. Při absenci Pellegriniho bude Mkhitaryan působit jako trequartita, na křídlech budou Zaniolo a El Shaarawy. V útoku je bezpochyby Giallorossi 9 Tammy Abraham.

No jestli pochopil že v základu nemá co dělat Bryan tak to bude pro nás výhra ale kdo ví jak to zítra opravdu bude :sala:

Tak změna!!! Všude píšou že Cristante v základu dneska :aaaa: nevím kurva co by se muselo stát aby v základu nehrál vždyť je pomaly, gólů co zavinil a on pořád hraje základ ani kritika na jeho osobu není ze strany Mourka.Jsem na Bryana dost vysázeny nevím ale on mi ve středu zálohy dost vadí v čem on je vůbec dobrý?

Nevím jestli semnou budete souhlasit ale to je tristní výkon!!! Hráči nemají žádnou snahu teď střed zálohy je k pláči jak tam chodí oni nás pohybem a důrazem jasně přehrávají, doufám že bude střídat a udělá v kabině peklo tenhle přístup k zápasu je hrozný

V tejdnu jsem četl, že jsme stanovili cenu za Zaniola - 40 mio, přišlo mi to málo
dneska bych ho poslal do řiti za polovinu

Dalši katastrofalny vykon. Janov by si zaslužil aj 3 body. Mourinho sa zase bude vyhovarat že mu zobrali vitazstvo a nebude sa venovat tomu podstatnemu ako je možne že jeho mužstvo hra tak slabo, že za 90 minut neni schopne dat gol a hrat lepšie ako predposledny Janov

Objektivní nefanoušek, ten se z toho Říma musí chcát smíchy a já si říkám, kam se na ty naše jelita hrabou Laurel a Hardy. Parodie je slabé slovo. Co tomu ještě scházelo bylo, aby Janov dal gól z nějakýho brejku z posledních sil.

Ať se na mě nikdo nezlobí ale když je Bryan v základu tak hrajeme v 10 navíc se vžil do role vůdce který má rozehrávat akce tak to jsme úplně v prdeli!!!Ne jen on ale samozřejmě ale kdo dneska makal ?Abraham,Felix a Elsha jinak bída neberu obránce ti dnes dobří největší problém je v záloze tanje úplně děsivá

Jsem to dneska neviděl, myslel jsem, že hrajeme zejtra. Na netu čtu, že nás rozhodčí v podstatě zaříz, mou je nasranej, všichni moji kamarádi nadávají na fb. Asi je dobře, že nehrajeme zejtra a měl jsem šanci to nevidět.

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Neřekl bych že nás sudí zařízl jako faul to byl.Meli by řešit proč hrajeme takovou sracku, nejsou schopni si přihrát :aaaa: vůbec nechodí do soubojů jsou jak panenky bez pohybu!!!Kurva v zápase jim měli dát 3 góly a byl by klid ale nebylo ani z čeho hlavně první půlka to byla síla jak nás Janov napadal a my nevěděli co hrát o to jde ne o výmluvy na sudího jako jestli si někdo myslí že jsme měli získat 3 body a zaslouženě tak to vůbec.Byla to tragédie až po vystřídání kdy to oživil Felix a Elsha tak to bylo trochu lepší ale na hřišti nemůžou pobývat 90 minut Mikhitaryan a hlavně Bryan!!!!On ten Bryan nemá nic ve středu zálohy co by nás posouvalo někam dál ale on ho bude pořád stavět nejvíc to bylo vidět jak rozehrával naše akce buď to mrdl prvnímu protihráči nebo chtěl udělat klíčku ale z jeho rychlosti by neobešel ani šneka a nebo to nakopl úplně do prdele, naprosto zbytečný hráč bohužel.Kurva teď Inter jestli borci nezmění přístup a nezačnou makat tak nás čekají ještě horší zápasy

Sushi napsal:
Jsem to dneska neviděl, myslel jsem, že hrajeme zejtra. Na netu čtu, že nás rozhodčí v podstatě zaříz, mou je nasranej, všichni moji kamarádi nadávají na fb. Asi je dobře, že nehrajeme zejtra a měl jsem šanci to nevidět.

Podľa mňa rozhodca nikoho nezarezal. Gólu predchádzal šľapák bolo to síce prísne ale šľapák tam bol. Janov bol bojovnejší dokonca aj potom čo dostali červenú kartu to v pohode ubránili až do nejakej 85 minuty tam začal Rím aký taký "tlak"

Súhlasím so skečim keď napisal Objektivní nefanoušek se z toho Říma musí chcát smíchy. A keď po takomto výkone proti predposlednému Janovu niekto ešte bude plakať že boli sme zarezaný, tak sa musia smiat ešte viac

Zápas jsem neviděl, tak to hodnoti nebudu. Fakt, že nejsme schopný reagovat na to, jak Janov hraje, je dost děsnej. Přitom trenér už dávno před zápasem avizoval, že proti nám nastoupí agresivní tým, kterej chce hned po ztrátě získávat míč a bude bojovat, neustále napadat. U nás si asi jen řekli, že to řikaj všichni a že to tak horký nebude, nebo nevím.

Ten zářez měl spočívat hlavně v tom, že 1) takovou věc pry může rozhodčí udělat, když došlo k VÁŽNÉMU porušení pravidel a tohle prý nebylo (já to neviděl ani neznám výklad pravidel) a 2)stejný situace se staly v zápase neapole a milánu a byly posouzeny opačně

V tom máš pravdu Sushi jednou to posuzují a jednou zase vůbec v tom vidím největší problém celého Varu v Italském fotbale, jaké jsou pravidla kdy to můžou a nemůžou posuzovat taky přesně nevím.Abrahamuv faul řešili (faul byl) a večer v Milánském derby gól uznali ikdyz na půlce před gólem faul taky byl(to ani nevím jestli var vůbec řešil) je to tam divné a letos to dost schytavame(přišli jsme tak o 7 bodů minimálně) ale mi vadí hlavně nasazení hráčů v zápase tak jako proti Janovu kde ti hráči zápas odchodi to tempo je pomalé a předvídatelné bez jakéhokoliv překvapení.Na sudí se vymlouvat nemůžeme "Silnější pes mrda" tak je to v každé lize