Roma vs Inter

Sobota
18:00
Šance v našem případě na nějaký ten bod nejsou velké tak to na ten jeden zápas záložim 😉 Chci vidět aspon bojovnost před vyprodaným stadiónem

Dobře jdeš pasta. Daje

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Bude to těžké. Jak už bylo opakováno, chybí Pellegrini, Shaarawy, Abraham, Karsdorp, Gyan, Spina.

ROMA (4-2-3-1): 1 Rui Patricio, 3 Ibañez, 23 Mancini, 6 Smalling, 5 Viña; 5 Cristante, 17 Veretout; 11 Pérez, 77 Mkhitaryan, 22 Zaniolo; 14 Shomurodov.
A disp.: 87 Fuzato, 63 Boer, 24 Kumbulla, 19 Reynolds, 42 Diawara, 13 Calafiori, 8 Villar, 55 Darboe, 59 Zalewski, 52 Bove, 21 Mayoral.
All.: José Mourinho.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Bude to těžké. Jak už bylo opakováno, chybí Pellegrini, Shaarawy, Abraham, Karsdorp, Gyan, Spina.

ROMA (4-2-3-1): 1 Rui Patricio, 3 Ibañez, 23 Mancini, 6 Smalling, 5 Viña; 5 Cristante, 17 Veretout; 11 Pérez, 77 Mkhitaryan, 22 Zaniolo; 14 Shomurodov.
A disp.: 87 Fuzato, 63 Boer, 24 Kumbulla, 19 Reynolds, 42 Diawara, 13 Calafiori, 8 Villar, 55 Darboe, 59 Zalewski, 52 Bove, 21 Mayoral.
All.: José Mourinho.

Nevypadá to zase tak zle

Rui Patricio; Smalling, Mancini, Kumbulla; Ibanez, Veretout, Cristante, Mkhitaryan, Vina; Zaniolo, Shomurodov

http://ttstreams.xyz/woo/h7.php

ale seká se mi to, nevim jestli to je streamem nebo mým netem

někdo něco jinyho?

Tyvole to je gol na přes držku

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Tohle se učí v okrese že hráč musí stát pro rohu u tyče!!!!Dostal někdy někdo takový gól 😁ale třeba po zápase se vymluvi na rozhodčího jako každý zapas a pojede se dál , místo toho aby řekl že jsou dementi a amatéři !!! V amatérské soutěži jsem takový gól neviděl

Patricio si tam nikoho nepostavil a pak housle. Podle mě si vsadil.

Teď už se to jen poveze

Měl jsem obrovské očekáváni od této sezóny. Jsem ale znechucenej víc než za DiFru. Ale aspoň si umí obrana přihrávat mezi sebou.

Po tom Ibanezovom zle hodenom aute som si hovoril, ze take nieco sa nevidi ani v slovenskej tretej, na ktoru obcas chodim. No a potom prislo toto…

Edin samozrejme. To bola istota. Snad vyhra titul.

Edit: DRUHYKRAT KURVA NIKTO NESTOJI NA PREDNEJ TYCI PRI ROHU? Co vam jebe?

To je tak krásné sledovat když prohrávají 2:0 a nemají snahu je napadat a jen čekají 😁 diváci už pískají

Hustý, frajer dojde s balonem až k našemu vápnu, aniž by se k němu někdo přiblížil aspoň na tři metry...
Pozitivní je, že už chybí jen čtyři goly a vyhrajem