Roma - Udine

Dnes 20:45 .... Když to nikdo nezaložil, beru to na sebe.

Bez Dybalicka. Milani ztratili. Pome!!!! Minule jsme dostali 4 fíky...

Spina vlevo a Elsha místo Pellegriniho třeba,nebo dát Volpata místo Pelleho, prostě nějak to změnit ten hráč je úplně mimo, když už hraje Bryan (naštěstí poslední dobou slušně) kterého bych taky nejraději vyhodil.

Už to zas hrajem především na úspěch v EL, dokud to jde. Koukám, snad to urvem. Daje!

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Bove toho hodně odbeha 💪Elsha výborný zpracování balónu, Belotak toho moc nemá ale aspoň se snaží napadat, celkově to není zlé chtělo by to druhý gól,k penaltě se raději nebudu vyjadřovat snad to znamená že Pellegrini a Bryan už kopat penalty v Římě nebudou

já byl přesvědčenej, že to dá
střelu má bryan dobrou
trošku smůla, naštěstí pro tentokráte se to v dobré obrátilo

Komentátor se při penaltě malém počůral smíchy... Upřímně dneška Pele litá po zadku ..

dneska zen jak hovado... chycená pětka, hezký góly, pelle a tammy góly (se hodí před odvetou teď)
daje!

Krasa, super goly. Jsem trad za Abrahama s Pellem, jeste by se co nejdriv mel chytit Belotti. Snad si to schovava na EL. Jinak dneska super.

Daje

Výhra super, penalta smůla, ale když jsem viděl obvázanýho Cristanteho, kterej pár okmažiků před tím byl silně otřesenej, tak jsem mu hodně nevěřil...nicméně jsme měli štěstí, že Bove to celý dohrál a pochvala jemu patří i za to, jak načasaoval náběh do vápna. Chvíli jsem se bál, že tam byl moc brzy a gól nebude platit.

Teď nás v lize čeká Atalanta venku a pak AC Milán doma...4 body by byl sen.

Fotbalově to byl otřes, ale kluci to fakt odmakali, hlavně Pele dřel jak kůň. Teď nás čeká zatraceně těžkej los.

Navíc uvidíme, co ve středu. Pokud Juventusu vrátěj body, tak to bude dost zajímavý.