ROMA STORE

je to přes kamaráda, co dělá v e-šopu sportfotbal, se klidně koukněte - ale nic z toho myslím na webu není, nemaj to aktualizovaný

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

fakt doufám, že všechno přijde jak má a nebudu muset tady psát, že zas něco neni...

a už je ot tady... ten nike prej nějak pozdě aktualizuje bla bla cosi, takže kámoš to dycky pošle a oni mu pak řeknou, že tam něco neni... nebudu to hrotit dokud ty věci nebudu mít v ruce, pak dám vědět

s tím, že maj přijít další věci - a prej jsou UŽ rozebraný! (asi rezervovaný) - musí to bejt někde na éšopech, porco dio

když bys jen lehce zaslech o tom červeným eLku, jsem připravenej bejt rychlej, s placením, čímkoli. klidně i SMS. už dlouho jsem nic tak moc nechtěl - a cena je přiznivá! :)

no, nevim jak to s těma tričkama dopadne

kdo se UŽ může radovat, je danko

je to fešácký triko, you little bitch :Ok:

teď vymyslet jak ho k tobě dopravit

kdyby ta možnost byla, měl by někdo zájem o obyčejný (třeba nike) trika s nažehleným novým logem AS?

Sushi napsal:
kdo se UŽ může radovat, je danko

je to fešácký triko, you little bitch :Ok:

teď vymyslet jak ho k tobě dopravit

zkus to navlíknout na poštovního holuba, podle mě mu to padne ideálně

Občas sa holt ženská postava hodí. 8)

Sushi: Večer Ti na FB hodím do správy adresu, kam by som to rád a ty mi pls hoď číslo účtu a sumu, nech som ti neni zbytočne dlžný. Dík.

jasné
sumu zatím nevím, sám jsem zatím nevydal ani ká, pošlu až budu vědět i výdaje za poštu...

psal mi kamarád

k 19/11 by nike měl mít sklady plný těhle trik

asi červený i bílý

tak, já teď mám doma jedno bílý (to první) v L a jedno v S

to S mám pro danka (sorry, mám toho teď moc, ale pošlu, přísahám :lol: )

to L nevím jestli si nechat nebo poslat abbadonovi nebo kdo z vás byl první objednávající a objednat s ičervený

dilema :lol:

další předběžný objednávky? až bude čas, pošlu vám PM kvůli potvrzení