ROMA STORE

Už jsem odpověděl, u mě to platí, snad není pozdě. :) Já mohl odepsat až po práci. :) Kdyžtak ještě jednou prosím číslo účtu a čaástku (včetně poštovnýho pro Jihlavu :))

domluvil jsem se s kámošem, že (jelikož objednávat po jednom ho sere) mu napíšu v neděli večer/v pondělí

takže

já 1x L
brácha 1x XL
danko 1x S
Abbadon 1x L
Psychr 1x L

já to koupím a pak vám řeknu cenu, tričko bylo nějak lehce přes 4 kila a pak poštovný apod., což nevim kolik je

dám vědět, jestli mě v tom pak necháte, tak vás zabanuju :mrgreen:

další zájemci klidně se hlaste, pokud budou trička a bude vaše velikost, why not...

Sushi napsal:
domluvil jsem se s kámošem, že (jelikož objednávat po jednom ho sere) mu napíšu v neděli večer/v pondělí

takže

já 1x L
brácha 1x XL
danko 1x S
Abbadon 1x L
Psychr 1x L

já to koupím a pak vám řeknu cenu, tričko bylo nějak lehce přes 4 kila a pak poštovný apod., což nevim kolik je

dám vědět, jestli mě v tom pak necháte, tak vás zabanuju :mrgreen:

další zájemci klidně se hlaste, pokud budou trička a bude vaše velikost, why not...

:mrgreen: díky :) Nemá tam ještě něco hezkýho s motivem AS? :))

zatím ne, nike na to prej uplně jebe - už asi před měsícem mi posílal ty trička (já na to zapomněl :lol: ) a nic jinýho... a teď tam tedy vykoupili většinu triček, ale nic nepřibylo

ale kdyby něco přivalilo, určitě vám dám už včas vědět...

Sushi, spolu dáme velmi rychle nějaký stretko, ty vemeš s sebou to Lko a já ti třeba ukážu, jak to vypadá na poště nebo tak

Cau Sushi, byl jsem v zahranici a nebyl cas to tu sledovat. Mel bych zajem o to eLko za ty 4 kila, jestli je to jeste mozny. Stavil bych se pro to klidne osobne, jestli je to mozny. Aspon pokecame.

klida: ok
90210: ok, zeptám se jestli ještě jsou (pokud jich bude málo, vemem to v pořadí tak nějak jak sem kdo napsal...)
richie: jasná věc

takže resumé:

já 1x L
brácha 1x XL
danko 1x S
Abbadon 1x L
Psychr 1x L
90210 1x L
---------------------
1x S
4x L
1x XL

kdo chce, pište do zejtra večer - v pondělí to napíšu sámovi a budeme doufat, že se na nás na všechny dostane... :lol:

v oficiálním romastoru

Code:
http://www.asromastore.it/eu-en/products/teamwear/official-gear/t-shirts/

chlapci, špatné zprávy i dobré zprávy

trička se rozutekla, takže zbylo ještě míň, snad od každé velikosti jedno (možná L x2)

takže až budu vědět přesně, uvidíme na koho se dostane - danko to S, brácha to XL, já jedno L a jedno L je asi plonkové, tak se podívejte, kdo si o něj řekl jako první

jinak ta dobrá zpráva je, že v půlce října bude nike doplňovat, tak se modleme, ať vezmou i něco pro nás (nebo jim třeba napište mejla :mrgreen: )