ROMA STORE

jo

teď mi psal, že je nike vybrakovanej

maj poslední kusy, a to jen bílý: 5S, 6L, 3XL

cena 413/ks + nějak se to k vám musí dopravit

večer až přijdu domu, napíšu mu co kdo chce a budeme doufat, že to ještě bude na skladě...

btw že je nike prázdnej znamená, že ot musí mít nějaký šopy, tak koukejte na netu

psal mi myslím i cseytey, že něco má (ale nečetl jsem tu zprávu, have no time for a lazial bullshit)

tak ja potrebujem M ... takze asi nic, no ....je sanca ze niekedy v buducnosti to bude este aktualne?

Ja by som ti poslal prašuldy na účet, ktorý mi hodíš do správy, alebo na fb a ty by si mi to potom poslal na jednu českú adresu, bo je to lacnejšie, než cez hranicu. Samozrejme za predpokladu, že by sa ti chcelo kvôli mne jebať na poštu. Ak nie, pochopím to, lebo mne by sa fakt nechcelo. :mrgreen:

HAHA, v pohodě

navrhuju z toho udělat vícestrannou smlouvu - já seženu, DONESU klidovi, ten nebude platit poštovný za sebe, dáme pivo, on pošle tobě, peníze mu na to dám já z těch, co mi pošleš, všichni spokojený

a jaký jsme byli :mrgreen:

co?

jinak jo, asi někdy budou... teď nejsou no...

Sushi napsal:
HAHA, v pohodě

navrhuju z toho udělat vícestrannou smlouvu - já seženu, DONESU klidovi, ten nebude platit poštovný za sebe, dáme pivo, on pošle tobě, peníze mu na to dám já z těch, co mi pošleš, všichni spokojený

a jaký jsme byli :mrgreen:

co?

jinak jo, asi někdy budou... teď nejsou no...

Sounds like a deal! :Ok:

ok, já beru jedno L,
danko jedno S,
abbadon jedno L,
klida?

anyone else?
musim to objednat tak šup

vše bílý, červený nejsou

zatim to moc nechápu, ale ještě si to několikrát přečtu a budu ok

problém by moch bejt, že si trochu věřim na Mko, a tak by moch mírně (=absolutně) klesnout můj zájem na transakci

Sáma ty trika má fyzicky v obchodě, nebo se to bude ještě odněkud objednávat?

objednávat, ale myslim že stačí si zkusit něco podobnýho třeba sparty nebo jinýho nike

danko10 napsal:
Ja by som ti poslal prašuldy na účet, ktorý mi hodíš do správy, alebo na fb a ty by si mi to potom poslal na jednu českú adresu, bo je to lacnejšie, než cez hranicu. Samozrejme za predpokladu, že by sa ti chcelo kvôli mne jebať na poštu. Ak nie, pochopím to, lebo mne by sa fakt nechcelo. :mrgreen:
1x bílý S
závazně?
počítáme s tim jo? :mrgreen: nevim jak ti to pošlu, ale snad to nějak zvládnu.. snad to mezitim nerozprodali :lol:

Áno prosím.

Hoď mi niekam do správy ptm kam ti pošlem prachy. Dnes sa vraciam na SVK, tak by som to hneď zrealizoval.

Dík.

ještě čekám na abbadona a objednávám:

sobě, bráchovi, tobě a případně abbadonovi

daje

Už si to objednal? Jestli ne, tak bych se taky přidal, myslim, že L by stačilo (i když sem něco málo přibral, ale tak aspoň bych měl důvod to shodit :smoke: )

ok, ale ne že pak budu mít doma 10 triček a nikdo mi nepošle ani korunu :lol:

co ten abbadon? máš pm! :lol:

Sushi napsal:
ok, ale ne že pak budu mít doma 10 triček a nikdo mi nepošle ani korunu :lol:

cože, to se musí platit? :lol: pošli mi pm kam a kolik ti mám poslat a ještě dneska to posílám :wink:

pošlu, až budu vědět ;) :lol:

taky nevim co stojí takový poštovný třeba, takže uvidíme pak