ROMA STORE

Příspěvků
23,707
Amíci to začínaj rozjíždět :pipp:

http://www.asromastore.it/new-arrivals.html?___store=default&___from_store=english
 
Příspěvků
3,754
Do kategorie DRESY jsem už dával odkaz na tuto stránku. Zkušenost bezproblémová.
 
Příspěvků
5,141
Dufam, ze to nebude velmi offtopic, ale nenasiel som nic vhodnejsie, volil som na stranke hracov zapasu stale ,a asi odtial mi dosiel mail, teda ak si stiahnem danu aplikaciu tak mozem vyhrat pohladnicu, ked to dobre chapem?

Il Gruppo Natalucci & Partners è Insurance Partner della AS Roma e vuole premiare la passione giallorossa di tutti gli abbonati con dei regali esclusivi.

Collegati a www.grupponatalucciepartners.it, entra nell'area dedicata e registrati compilando tutti i campi presenti nel form. Potrai subito scaricare uno dei fantastici gadget romanisti per il tuo computer e il tuo smartphone, e in più avere la possibilità di essere tra i fortunati che riceveranno una delle 100 cartoline esclusive autografate dai campioni della A.S. Roma oppure indossare la maglia personale di uno di loro.

Premia la tua passione, con Gruppo Natalucci & Partners è assicurata!

google translate:

Skupina Natalucci & Partners Poistenie Partner AS Roma AS Roma a chce odmeniť nadšenie všetkých účastníkov s exkluzívne darčeky.  Získať www.grupponatalucciepartners.it, zadajte váš osobný priestor a zaregistrovať vyplnenie všetkých polí vo formulári. Teraz si môžete stiahnuť jednu z katolíci fantastický gadget pre váš počítač a smartphone, a majú šancu byť medzi tých šťastných, ktorí obdržia jednu z 100 exkluzívnych pohľadníc Podpísané podľa majstrov AS Rím alebo nosiť tričko jedného z nich.Odmeňte svoju vášeň s Natalucci Group & Partners je zaistená!
 
Příspěvků
6,158
Tak po dlouhém váhání jsem to nakonec risknul a objednal si taky něco přímo z Roma store. Byly tam dost slevy na ty starý věci, se starým znakem a tak, tak jsem si řekl že něco koupím dokud to jěště někde na netu je. Tak jsem si objednal pár věciček. Doprava zdarma, páč to bylo za víc jak 150 €. Dneska mi to přivezli. Všechno super až na jednu mikinu, která je asi tak o 10 čísel menší. Tak na 6 letýho kluka vole *omg*
Jsem se chtěl podívat jestli jsem třeba neudělal chybu a neobjednal omylem "junior", ale na stránkách už to ani neni :mrgreen: jsem asi sebral poslední kus :mrgreen: tak jim to budu posílat zpátky. :mrgreen:

Nj, člověk chce trochu přispět milovanému klubu (toho Radju přece musí někdo zaplatit!) a ono tohle :D

to jenom tak pro zajímavost, kdyby jste si chtěli něco objednat :Ok:
 
Příspěvků
14,022
já na to ted koukal, jak furt inzerovali nějaký slevy, a nelíbilo se mi nic, ani jedna věc
 
Příspěvků
392
Francesco Totti AS napsal:
Sushi napsal:
cos nakoupil?
nějaký kraviny. Byla tam nějaká bunda, ručník nebo osuška nebo co to je, pak tak mikina, nějaký polštářek nebo co a tak.
Snažim se tam něco objednat a nechce mi to vzít tel. číslo.. V jakym formátu jsi ho tam zadával? +420 ani 00420 mi to nevezme :)
 
Příspěvků
14,022
:Ok: :Ok: :Ok:

hlavně ať ti dlouho vydrží

Code:
https://twitter.com/Rob_Longo/status/421494145627066368
 
Příspěvků
4,153
Nedavno jsem prolizal Sapu a Holesovickou trznici a s AS Roma tam nemeli vubec nic, je videt, ze nejsme zadnej velkej brand. A to tam byly treba i dresy Dortmundu nebo Spurs.
 
Top