ROMA STORE

Sushi napsal:
leda takhle googlovat no...
https://www.google.cz/search?q=roma+stemma&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjDrYC22evLAhXoKJoKHTOXA-0Q_AUIBygB&biw=1920&bih=973#q=roma+stemma&tbm=isch&tbs=isz:l

za sensiú bylo logo na webu, who knows why, velký, v pdfku
teď se na tom webu už vůbec nevyznám, tak nevim
každopádně jinak než googlem, což umíš sám, ti nepomůžu...

Neboj Sushi, googlit som skusal ako prve, ale po 2 hodinach bez uspechu ma to prestalo bavit...:)

děcka, v asromastore.com jsou teď akce, výprodej, navíc nad 100 éček je do 30.6. shipping zdarma worldwide... někdo něco?

měl bych objednávku za 46.40€ a furt váhám, jestli jít navíc do dresu nebo ne

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
děcka, v asromastore.com jsou teď akce, výprodej, navíc nad 100 éček je do 30.6. shipping zdarma worldwide... někdo něco?

nad 100 ecek? :lol: ja jsem kokot. Ja mam nakup za nejakych 46 a furt se divim proc mi pricitaji 23 za dopravu, dokonce jsem psal i jim na informace :lol: :lol: :lol: vubec jsem si toho nevsiml :mrgreen: jinak docela levny dresy maji na http://store.nike.com/cz/en_gb/pw/as-roma/986Zmw0

Francesco Totti AS napsal:

nad 100 ecek? :lol: ja jsem kokot. Ja mam nakup za nejakych 46 a furt se divim proc mi pricitaji 23 za dopravu, dokonce jsem psal i jim na informace :lol: :lol: :lol: vubec jsem si toho nevsiml :mrgreen: jinak docela levny dresy maji na http://store.nike.com/cz/en_gb/pw/as-roma/986Zmw0

to nemáme 100 ani dohromady... ale kdyby se chytil ještě někdo...

prcek bude mít za pár měsíců narozky, mohl bych mu vzít dres
zkonzultuju a dám vědět
do kdy je ta akce, jakože se musí OBJEDNAT do 30/6?
let me know a já will let you know

jj, do zítřka... ještě se ozvi ;-)
ale je jasný, že prachy asi moc nejsou, no, to dává smysl

FrancescoTottiAS - spácháme to teda nějak? někdo další?

Francesco Totti AS: Tak mám - našel jsem si ještě jednu věc a celkem to mám za 56,30. Pokud jsi 45,90; jsme za 102,20 na pohodu. Kdo objednává a kdo komu posílá prachy? :D

Francesco Totti AS: Tak mám - našel jsem si ještě jednu věc a celkem to mám za 56,30. Pokud jsi 45,90; jsme za 102,20 na pohodu. Kdo objednává a kdo komu posílá prachy? :D
mě je to putna, klidně to vem, pak mi napiš co chceš za poštovný. do PMka ti pošlu co chci objednat

Francesco Totti AS napsal:
mě je to putna, klidně to vem, pak mi napiš co chceš za poštovný. do PMka ti pošlu co chci objednat

OK, mám to v PM, objednám ti přesně to, cos mi tam napsal. Pak ti pošlu balíček tvých věcí dom normálně poštou a ty mi pošleš na účet prachy za svoje věci a poštovný. Do PM mi ještě hoď pak svou adresu :)