ROMA - Plzeň

Co říkáte jinak zatím na El Aynaouiho? Za mně je to takový marocký Nemanja Matic. Sama ruka, samá noha, balón akorát posunuje. Čekal jsem od něj víc

Srovnávat neviditelného hráče s Maticem? Dyt to byl dříč jak blázen a bylo ho plný hřiště ... Jeden z mých nejoblíbenějších hráčů spolu s Kevinem

Jojo, myslím že jo
Souboje Rooney-Terry a spol.
Souboje dovbyk-kdokoli.
To je tristní.

Když byl na nova sport přezápasový rozhovor s Hyským, tak jsem si ze srandy v duchu řikal, že mi to připomíná jak nějaký americký sportovní film, kde si to bude rozdávat David s Goliášem a dle scénáře to skončí happyendem pro ně. No nic, jde se dál. Nekoukal jsem, jaký jsou šance na postup, ale myslím, že ztracené to úplně není. I když ten útok, to je momentálně velký problém. Teď je čas se zase věnovat lize. AC ztratilo doma s Pisou, Inter hraje v Napoli, tam by to mohlo zavánět křížem a my bychom se mohli dostat zpět do čela, aspoň taková dočasná cena útěchy. Tak založte proti mapei někdo.

Srovnávat neviditelného hráče s Maticem? Dyt to byl dříč jak blázen a bylo ho plný hřiště ... Jeden z mých nejoblíbenějších hráčů spolu s Kevinem
Matic bL tak půl sezóny lepší, než všichni ostatní u nas
Pak se nějak zbláznil a odešel, skoda
El aynoui ho zatím ani nevidí dalekohledem

Matic bL tak půl sezóny lepší, než všichni ostatní u nas
Pak se nějak zbláznil a odešel, skoda
El aynoui ho zatím ani nevidí dalekohledem
Tam byl nějaký problém v kabině pokud si vzpomínám. Mezi nimi a tou trojkou mancio Bryan a Pele.