ROMA - Plzeň

To je zas mrzeni…No nic, jdeme dal. Vcera byl i Soule ztracenej, Dybala krome penalty nic moc. Dovbyk, Hermoso, Ferguson a bohuzel ani El Shaarawy uz na AS nemaj.

Asi tak. A včera se taky hezky ukázalo, jak důležitej je Bryan, protože z 10 rohu a několika primaku jsme neměli nic. A přitom to byla naše dobrá zbraň. A zrovna mě přišlo, že Šule se snaží a občas to tam tahal přes střed hřiště 1on1. Bohužel to zakončení...

Mě by ani neštvalo, že Hermoso a Žíla udělali chyby. Nevadí mi ani, že Svilar poprvý nevěděl kde má bránu. Jsou z toho góly. Může se to stát. Mě vadí ta nulová odpověď, kdy si vytvoříme tlak a tím to končí. Je jedno, že jsme dostaly dva góly. Ale tak čtyři musíme dát, ze hry. A tohle trvá strašně dlouho. Já nevim, mám dojem, že k nám do útoku může přijít dělo, ale u nás prostě každý vyhasne. Proč tomu tak je?

Mě by ani neštvalo, že Hermoso a Žíla udělali chyby. Nevadí mi ani, že Svilar poprvý nevěděl kde má bránu. Jsou z toho góly. Může se to stát. Mě vadí ta nulová odpověď, kdy si vytvoříme tlak a tím to končí. Je jedno, že jsme dostaly dva góly. Ale tak čtyři musíme dát, ze hry. A tohle trvá strašně dlouho. Já nevim, mám dojem, že k nám do útoku může přijít dělo, ale u nás prostě každý vyhasne. Proč tomu tak je?
Presne tak. Nevinil bych ani Wesleyho se Ziolkowskim, to jsou mlady kluci, Wesley v Evrope poprvy v zivote, je mu 20, to proste nebude hned novej Cafu. Svilar taky, stane se. Ale nejsme schopny si vytvorit golovku ze hry. Po vapno dobry, a pak je problem. Verim, ze az bude Bailey fit, bude to lepsi. Napravo Soule, nalevo on. Ale chce to samozrejme hrotaka.

Presne tak. Nevinil bych ani Wesleyho se Ziolkowskim, to jsou mlady kluci, Wesley v Evrope poprvy v zivote, je mu 20, to proste nebude hned novej Cafu. Svilar taky, stane se. Ale nejsme schopny si vytvorit golovku ze hry. Po vapno dobry, a pak je problem. Verim, ze az bude Bailey fit, bude to lepsi. Napravo Soule, nalevo on. Ale chce to samozrejme hrotaka.

Wesley jakmile hrál po půlce na své pravé straně, tak byl daleko platnejsi. Mě se líbí jak hraje.

Jsem měl na schůzce s kolegama v práci připravenou ruli papíru...říkám na co to je? Prej na ty slzy po tom, co nás přejela Plzeň. Hele, fakt se nám to fandění Římu všem vrací dost drsně, že? :mrgreen:

Jinak veškerá tahle debata ohledně pozic je jen kvůli tomu, že Gasp musí vymejšlet nesmysly, protože nemá hráče na pozice, který potřebuje. Pak ti pravák hraje zleva, záložník hraje hrot atd.
Dovbyka se tak nějak pořád zastávám, ale už ho mám taky plný zuby. Fergusson vypadal dobře v přípravě, ale ukazuje se, že nejlíp by bylo poslat ho zpět a ukončit hostování.

To je zas mrzeni…No nic, jdeme dal. Vcera byl i Soule ztracenej, Dybala krome penalty nic moc. Dovbyk, Hermoso, Ferguson a bohuzel ani El Shaarawy uz na AS nemaj.
vůbec nevědí, co mají hrát
nehrajeme ani kombinační fotbal, ani efektivní nakopávanou (sice nakopáváme, ale nikam, bez efektu), ani na brejky, ani nic jinýho
hrajeme takovej divnej paskvil, kde mancini furt běhá někde tam, kde by měli běhat fotbalisti, kde krajní neuměj dát míč do vápna, kde útočník tam vůbec není

By mě nikdy nenapadlo, že na takové úrovni bude problém dát ze strany balón do vápna a netrefit u toho prvního chlapa.
Zatím hrajem krásnej Mourinovskej hnus, kde všichni hrajou všechno a nikdo nehraje nic. S takovou Gasp nedožije ledna

vůbec nevědí, co mají hrát
nehrajeme ani kombinační fotbal, ani efektivní nakopávanou (sice nakopáváme, ale nikam, bez efektu), ani na brejky, ani nic jinýho
hrajeme takovej divnej paskvil, kde mancini furt běhá někde tam, kde by měli běhat fotbalisti, kde krajní neuměj dát míč do vápna, kde útočník tam vůbec není
Já absolutně nechápu tu úlohu střední zálohy, která je pořád vymazaná a pak tam právě vidíš hrát Manciniho. Utopíš křídla a WB u lajny, když už si to tam nějak prostrčej, tak centr skončí buď na prvním bránícím hráči a nebo letí někam, kde není nikdo. Nebo druhá možnost, přihrajem to pomalu až na Svilara. Pořád stejný kolotoč a skončíme zas u toho, že polovina hráčů nejsou schopní hrát tohle rozestavení a patrně i tempo. Třeba takový Elsha, u něho je vidět, že fyzicky na tuhle pozici už bohužel nemá.

Já absolutně nechápu tu úlohu střední zálohy, která je pořád vymazaná a pak tam právě vidíš hrát Manciniho. Utopíš křídla a WB u lajny, když už si to tam nějak prostrčej, tak centr skončí buď na prvním bránícím hráči a nebo letí někam, kde není nikdo. Nebo druhá možnost, přihrajem to pomalu až na Svilara. Pořád stejný kolotoč a skončíme zas u toho, že polovina hráčů nejsou schopní hrát tohle rozestavení a patrně i tempo. Třeba takový Elsha, u něho je vidět, že fyzicky na tuhle pozici už bohužel nemá.
elsha byl zrovna jeden z mála, co aspoň vypadali, že to někdy dřív hráli
jinak souhlasim
absurdní
frustrující

souhlasim
mě vlastně strašně frustruje ten útok - jako já artema bránil dlouho, ale tohle je do nebe volající zmar
tým serie a by měl mít útočníka, kterýho se český týmy bojí, kterej jim tam dělá vítr a kterej každou vteřinu hrozí gólem
ať už je to typ inzaghi/icardi/higuain, nebo typ lukaku/dzeko, nebo nějakej rychlostní typ... my máme ty vole atyp, kluk co ve vápně není vidět, ale není ani neočekávaně tam, kde je najednou balon, kterej neumí s míčem běžet, natožpak rychle, kterýho nebrání 2-3 hráči podělaný na každým kroku, protože nevyhraje souboj
jednu dobu se v tomto směru zvedal, ale teď?

Me už dali sadu včera během zápasu a ráno v práci jsem přišel na denní místnost a jen rekl do mrtvol se nekope tak mě nechte 😁 neměl jsem sílu reagovat včera no začátek nedali v hlavě úplně se na to vysrali a Plzeň je zaskočila, pak udělal chybu Polák a k tomu přišla první chyba Svilara v sezóně ( podrží jindy a už taky podržel) a 2 gól trefil to krásně ale kde byli hráči nikdo kolem něj,pak byla snaha ale prostě když dva útočníci mají dohromady jeden gól v sezoně tak je to v piči, může mi někdo napsat jestli Abraham nebo Eldor jsou na hostovackach nebo už mají přestupy a popřípadě jestli si je třeba v zimě můžou stáhnout zpět? Gaspovi věřím a nechal bych mu hodně času ale bude muset něco i změnit protože zatím si jede pořád stejnou písničku
Mali by to byť hosťovačky u oboch ….

AS Řím potvrdil trápení na Olimpicu
AS Řím včera v Evropské lize podlehl Viktorii Plzeň (1:2) a doma prohrál potřetí v řadě ve všech soutěžích. Giallorossi se to stalo poprvé od dubna 2011 pod vedením Vincenza Montelly.

Nechápem prečo dáva tenkého Poliaka namiesto Ghilardiho ktorý má 22 zápasov zo Série A z minulej sezony.
Nenominovanie Baldanziho sa dnes ukázalo ako chybné, on tam presne vie dodať tú energiu. Bailey neukázal nič veľké.
Útok neexistuje to netreba rozoberať.
Keď sa to tak zoberie tak ak Wesley nemá lepší deň tak vlastne není v time (aspoň zatiaľ) žiadna posila z mercata. Všetko je šedy priemer.
Každopádne stále budem tvrdiť že keďže na lavičke nie je žiadny experiment alebo nováčik tak ak chceme niečo vybudovať treba trpezlivosť. A treba aby od zimneho mercata tréner a kancel išli ruka v ruke lebo inak sa nikde nepohnú

Last edited: