ROMA - Plzeň

chudáci jakýkoli fans
já fakt nevim, čím jsme si zas tohle zasloužili
to se během tý repre pauzy zas jako dělo ty vole

Kdo čekal něco jinýho s tímhle impotentní týmem co má 10 gólů za deset zápasů. A z toho zabijáci ve předu dali z 10 gólů jen 1 slovy "jeden".

Dobře to zhodnotil Červ. Měli ze dvou ani ne šancí 2 góly. Postavit tam Gasp normální obranu, aspoň trochu běhat, nestane se to. Opravdový průser je ten příšerný hrot, bez kterýho to moc líp evidentně vypadat nebude.

Jinak čas od času vyhraje nýmand s číslem 48 sjezd, snowboardistka Ledecká s 27 olympiádu na lyžích, Sigmu vyřadí v českým poháru olomoucká místní část Nové Sady, Dánsko vyřadí Kanadu v semifinále MS v hokeji nebo Česko prohraje s Faery, kteří mají míň fotbalistů jak okres Vsetín. Tak to je. Kdyby to tak nebylo, neexistují sázkové kanceláře.

Dobře to zhodnotil Červ. Měli ze dvou ani ne šancí 2 góly. Postavit tam Gasp normální obranu, aspoň trochu běhat, nestane se to. Opravdový průser je ten příšerný hrot, bez kterýho to moc líp evidentně vypadat nebude.

Jinak čas od času vyhraje nýmand s číslem 48 sjezd, snowboardistka Ledecká s 27 olympiádu na lyžích, Sigmu vyřadí v českým poháru olomoucká místní část Nové Sady, Dánsko vyřadí Kanadu v semifinále MS v hokeji nebo Česko prohraje s Faery, kteří mají míň fotbalistů jak okres Vsetín. Tak to je. Kdyby to tak nebylo, neexistují sázkové kanceláře.

Počkej počkej naše Nové sady si to zasloužili 😎😆

Ta ofenzíva je průser. Takhle to vypadá, že to umístění v lize je spíš dočasná záležitost. Kdo by to byl řekl, že budem s láskou vzpomínat na Edina. Doufám že Massara po dnešku začne makat na zimním mecatu

To je zas mrzeni…No nic, jdeme dal. Vcera byl i Soule ztracenej, Dybala krome penalty nic moc. Dovbyk, Hermoso, Ferguson a bohuzel ani El Shaarawy uz na AS nemaj.

Me už dali sadu včera během zápasu a ráno v práci jsem přišel na denní místnost a jen rekl do mrtvol se nekope tak mě nechte 😁 neměl jsem sílu reagovat včera no začátek nedali v hlavě úplně se na to vysrali a Plzeň je zaskočila, pak udělal chybu Polák a k tomu přišla první chyba Svilara v sezóně ( podrží jindy a už taky podržel) a 2 gól trefil to krásně ale kde byli hráči nikdo kolem něj,pak byla snaha ale prostě když dva útočníci mají dohromady jeden gól v sezoně tak je to v piči, může mi někdo napsat jestli Abraham nebo Eldor jsou na hostovackach nebo už mají přestupy a popřípadě jestli si je třeba v zimě můžou stáhnout zpět? Gaspovi věřím a nechal bych mu hodně času ale bude muset něco i změnit protože zatím si jede pořád stejnou písničku